PR CUAET
-
Дуже вдячна за інформацію!
-
Я ж написав у нас в Онтаріо це не свято ,все працює ... І навіть ,як би так консульство вихідне тільки на українські свята
-
National Day for Truth and Reconciliation
-
Ви кого баните якщо не секрет?
-
Видаліть свій пост будьласка! Обговорення цієї теми заборонено .
-
Свята немає .. Навіть в Онтаріо Де зачинені ??
-
Чи знаєте напевно? Бо багато установ зачинені.
-
Так
-
А як можна привʼязати до кабінету?
-
Консульство працює за українським календарем та вихідними, не канадським.
-
Ну а если эту информацию не можешь представить.тогда что? Они сами ее будут добывать или отказ?а в причине отказа так и напишут:"не предоставили запрошенную информацию?"
-
@OstapBosak
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка з такого приводу: створюю зараз профіль ЕЕ, дійшла до пункту про гроші, вписала певну суму, але видає помилку. Пробувала різні суми, без змін. В чому може бути проблема?
-
У нас поки ніякого кабінету нема. Подалися через портал для PR, заповнили форму на представника (це член сім'ї), поки що все приходило на емейл представнику.
-
Подаватись можна, вчитись ні! Коли вас зарахували, вони висилають інролмент веріфікейшн летер і з ним треба подаватись на SP
-
Підкажить будь ласка, щодо страхування для тих в кого турВіза. Кажуть краще це зробити (купляти) в Канаді. Яку краще страховку вибрати для пенсіонера 70+ років?
-
Вітаю. Чи може хтось допомогти з таким питанням: якщо вʼїзд в Канаду 18.08.2024 по звичайній visitor visa, подача на PR 07.09.2024, паспорт закінчується 25.05.2024,а віза 24.05.2024, то чи правильно я розумію, що потрібно податись на visitor record до 18.01.2025? Якщо ще не буде нового паспорта, а нині діючий продовжити можна лише за місяць до закінчення, то чи приймуть аплікацію з поясненням ситуації. Може хтось з таким мав справу? Завчасно дякую за пораду.
-
Нарешті понеділок)
-
Виписка з банку
-
Тоже самое, и не знаю даже як підняти , англійська хороша але нема вищої освіти
12 Jan 2024, 17:45
272214/430578
4 minutes ago