PR CUAET
-
Доброго дня, Підкажіть будь ласка, ви зможете допомогти? Зараз моя дівчина потрапила в таку ситуацію, що її не пустили на літак, тому що у візу до Канади прострочено, а є лише продовжений на руках стаді перміт та візітор рекорд, що можна зробити в цій ситуації? Хочу уточнити у цьому випадку visitor record, study permit не є в'їзними документами та дівчині їхати додому і там заново з дому подаватись на візу, правильно? Вибачте, будь ласка, за занепокоєння. Як це теоретично впливає на Post graduate permit and etc.? Країна громадянства Казахстан. Дякую.
-
дуже дякую. а то я вже думала дублікати всіх анкет вручну робити
-
Естественно 3 разных вы же на каждого человека справку заказываете а не одну на всех
-
Я здавала і так і так. Мені зайшов на папері, бо я не можу швидко писати англійськими буквами на клавіатурі. Тобто я не встигла два тексти написати. Другий раз на папері встигла все. І ще, в селпип виправляє помилки на письмі у словах, в айлетс ні. Дівчина наша здавала зі мною, теж не встигла. Тобто якщо печатаєте швидко, тоді без різниці
-
На украинском языке и ордер в банке приходите и говорите мне нужен Моней ордер на столько то для Consulate General of Ukraine
-
Це точно? Бо написано в інструкціях таке: Once you have submitted your application, you will not be able to save a copy of it. To keep or print a copy of the pages in this form, choose File then Print once you fill in each page. If you don’t have a printer, choose Save as PDF as the print destination.
-
Маю досвід з paper, але хочу дізнатись думку про computer.
-
Хто яку здавав?
-
Добрий день, скажіть будь ласка, яка версія IELTS зручніша- paper, чи computer?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how/germany.html
-
Отримав адміністративне порушення в судовому порядку, що втік з місця ДТП, хоча та інша машина була вже вдарена до того і не їздила, (металолом). Дуже дякую Вам за відповіді!
-
Добрий день. Хто брав довідку з Німеччини як ви оплачували, скажіть, будь ласка? Ми вже два дні намагаємося через Wise і не виходить, пише, що на даний момент не можна ...