Особисто в мене було 10 чи 11. Всі різні) власниця компанії, де працюю, писала, що я дуже хардовий працівник, яка внесла свій стиль в роботу компанії, яка я талановита, сильна і так далі) друзі, які нас зустрічали тут писали довгий і більш детальний лист про все, починаючи з ситуації в Україні для нас і закінчуючи всіма аспектами життя тут. Інші писали наскільки швидко ми адаптувались, підняли рівень англійської і наскільки ми розпрекрасні і як вони з нами проводять час і дорожать нами. Одна навіть написала, що хоче бути такою ж крутою мамою як я в майбутньому) сусід писав, які ми класні люди і сусіди. Вчителька зі старої школи написала довгий лист про прекрасну канадську освіту і як вона допомогла в адаптації дитини тут і як добре їй підійшла. Вчитель з другої школи, в якій дитина зараз, написала, що в доньки багато друзів і що вона дуже активна соціально та проявляє геніальні здібності в навчанні, особливо в математиці. Її подружка написала, що донька - її найкращий друг і як вона її любить і запрошує до себе постійно в гості)) Церква написала що ми приймаєм участь в заходах та добре влились в комьюніті тут і що ми не можем повернутись в Україну. І всі писали, що вони дуже раді, що познайомились з нами, що ми вже частина канадського суспільства і їх життя і що вони дуже б хотіли, щоб ми стали постійними резидентами і громадянами Канади в майбутньому.