PR CUAET
-
Доброго усім дня! Скажіть будь ласка, може хтось стикався. У мене проблема з коліном, стара спортивна травма меніску, на яку наклалося навантаження на ноги на роботі. Сімейний лікар прописав попити вітаміни, коли через два місяці прийшов знов до лікаря і сказав що вітаміни не допомагають - той прописав ще більше вітамінів на 3 місяці вперед, і сказав щоб після цього приходив знов. Знайшов приватну ортопедичну клініку, ціни там звичайно дорогі, але судячи по відгукам - лікують якісно. Зателефонував, вони сказали що принцип їх роботи такий: ти платиш зразу своїми коштами, а потім звертаєшся до своєї страхової компанії, і вона тобі відшкодовує затрачені суми. Телефонував до АHCIP, там сказали що якщо це не chiropractor, а лікар, то так дійсно таке можливе. Телефонував вдруге, щоб упевнитися - то вже інша дівчинка сказала, що це розповсюджується виключно на необхідні для здоров'я процедури. Як визначається чи це необхідна для здоров'я процедура, чи ні? Можливо хтось стикався з такою ситуацією? Як воно на практиці буде відбуватися? Щоб не вийшло так, що я заплачу кілька тис за своє лікування, а потім грошей мені ніхто відшкодовувати не буде. Заздалегідь дякую за відповідь!
-
Вітаю, бачив, але не можу знайти інформацію, якщо дитині виповнилося 16 років(щойно), для продовження закордонного паспорта чи достатньо свідоцтво про народження та існуючий закордонній паспорт? (без внутрішнього паспорта або ІД картки). Поділіться будь-ласка досвідом. І взагалі це право чи обов'язок отримувати внутрішній паспорт дитині до 18 років ?
-
Так, все вірно я прокоментувала іншу інформацію яка узята через дуже поганої якості транскріпт інтервʼю і потім його переклад у Гуглі. Там повна абракадабра.
-
По пам'яті суть я написала - t.me/prcuaet/1783/320559. Він дійсно нічого конкретного про ці заявки не сказав. Сказав, що дивитися індивідуально треба
-
Максимальна кількість балів має становити 100, однак складаючи всі поінти 22+13+21+5+8+16=85, хоча кепітал факторс говорить, що максимум можна набрати 69… Питання, що з математикою автора цього документа?
-
А идентификационный номер есть? Это самое главное
-
Прошу!😇
-
Підкажіть хто знає , якщо в мене інтерв'ю пізніше ніж термін анкети ds-160 , що робити в такому випадку? 🤔
-
Плохо и сказала, значит. Спасибо!
-
Відповіді на популярні питання є в закріплених. Коли в мене є час то знаходжу і скидаю. 🌸
-
User Kira has 1/3 warnings; be careful! Reason: не погоджена реклама
-
/warn не погоджена реклама
-
А скільки?
-
Shhh... quiet now. Muted Kira for 3 days. Reason: не погоджена реклама
-
/mute 3d не погоджена реклама
-
Добре, а чому тоді максимальний бал за кепітал поінтс 69?
-
Скажіть, хто подається сьогодні в Торонто, чи роблять вони фото на місці вже знову чи не працює камера досі? Дякую.
-
Там в економічних факторах два останні пункти не врахувалися
-
в залежності від того як працюють в тому консульстві куди паспорт їде, я думаю що це ще мінімум тижня 2)
-
Добрий ранок всім , я конечно в шоці знову це черга Я думала такого не буде вже і навіть не вставала зранку а зараз зайшла на сайт і черга вже 1648 🤷♀️🤷♀️
12 Jan 2024, 17:45
272441/431147
2 minutes ago