PR CUAET
-
загуглiть RC66 та RC66SCH
-
Подивилась декларацію, там є цей код
-
Ви з піаром? Чи можливо дитина має ворк перміт або ж стаді з припискою що може працювати? Вибачте за запитання.
-
Дуже вірогідно що не відшкодують. Бо біль не є загрозою життя. І люди на заміну суглоба роками чекають. Але рекомендація пити вітаміни то не доказово в принципі. Треба простити ренген, узі як мінімум. Діагностику
-
В мене немає де додати ці форми ось що показує акаунт Взагалі ніякі не висилала документи коли заповнювала
-
А ви самі пробували подивитися?
-
Если у них нет этого кода они не смогут подписать декларацию
-
Добрий день. Чув що завтра будуть доступні слоти в консульство в Єдмонтоні. Буду подаватись перший раз. Знаю що час відкриття 6p.m. а це за часом Торонто чи Єдмонтона?
-
Всему свое время ;)
-
NOC не вибрали
-
Пише, що потрібно вписати NOC
-
Підкажіть що це за помилка, я все вибрала
-
Значит нужно менять работодателя
-
В анкеті є лінк на сторінку
-
Вітаю! Чи потрібно робити евалюацію диплома Магістра для чоловіка, коли основним аплікантом є дружина. Дякую!
-
В мене було це я натиснула на edit додала що опіка почалась після дня народження на наступний день і все натиснула і зʼявилось ось цей процес Але ніякі документи нічого
-
А где можно на сайте увидеть этот код
-
В мене не було цього я не знаю що це взагалі і як воно пішло
-
В декларації точно є, я спочатку вибрала а потім подивилась код в декларації співпало слава Богу 🙏
-
Уточнила - работодатель сказал что им этот код не присваивают, они сами находят максимально подходящий под свою деятельность
12 Jan 2024, 17:45
272815/434285
3 minutes ago