PR CUAET
-
Дякую за відповідь
-
Ну якщо його немає, або він не дійсний то і в формі на питання чи є, треба писати - немає.
-
Якщо туристи так. Але якщо в них укр паспорт, і приїдуть до кінця березня 2024, то ще зможуть отримати ворк перміт. Якщо приїдуть пізніше - тоді так - лише як візитор (турист)
-
Грубо так. Взагалі за законом можна вказувати тільки правду, і тільки правду я можу вам рекомендувати вказати. Будь які речі крім правди переслідуються законом, і наскільки це ризиковано я сказати не зхмоожу. Можу хіба описати потенційні наслідки
-
Тоді перепрошую, не побачив
-
Залежить від причини. Пянка кримінал (при тому серйозний) Перевищення швидкості чи там стовп збити - переважно ні. Треба дивитися
-
Тільки ваші .
-
тобто на PR краще вказати правду? і просто сказати, що думала, якщо депорт анульований, то не потрібно його вказувати?
-
Добрий день, скиньте, будь ласка ще раз контакти он лайн нотариуса. Дуже дякую
-
Дякую Остап..)
-
Підкажіть, якщо я подаюсь через рідну сестру, чи потрібно подавати свідоцтва про народження обох батьків , чи буде достатньо тільки батька, чи взагалі тільки наші свідоцтва?
-
72422 прдивіться в навколо
-
да, всегда есть вариант скрыть. Но если понадобится лечение внутри Канады и выяснится, что скрыли диагноз... неизвестно, каким боком выйдет. Желаю удачи!
-
Боже, какая марока! Наверное проще скрыть... Но к сожалению, это такая болячка, что может в любой момент... Спасибо Вам большое за ответ и советы. Вы очень помогли. Будьте здоровы.
-
мы им приносили всю пачку + фото на дисках. Они все взяли, оригиналы позже вернули
-
А какие документы должны быть? Оригиналы? У меня только копии.
-
Підскажіть будь ласка чи вважається позбавлення водійських прав в іншій країні кримінальним минулим ( не була ця людина в нетверезому стані)? Чи може це завадити при отриманні PR? Дякую!
-
Кто заполнял travel history. Если допустим штампы в паспорте на прилет в один город а путешествовал по факту в другие города и страны ес. То что указывать аэропорты прилета вылета или писать как есть куда реально путешествовал?
-
Можна в chatgpt запитать. Він правда скаже НОК код формата 2016, то треба буде відповідний код НОК 2023 самому знайти
-
эта клиника еще в промежутке попросила предоставить все результаты обследований, которые есть на руках. При чем перевод они делают сами месяца 2, нам не разрешили делать перевод.
12 Jan 2024, 17:45
27281/439889
less than a minute ago