PR CUAET
-
В анкеті є лінк на сторінку
-
Вітаю! Чи потрібно робити евалюацію диплома Магістра для чоловіка, коли основним аплікантом є дружина. Дякую!
-
В мене було це я натиснула на edit додала що опіка почалась після дня народження на наступний день і все натиснула і зʼявилось ось цей процес Але ніякі документи нічого
-
А где можно на сайте увидеть этот код
-
В мене не було цього я не знаю що це взагалі і як воно пішло
-
В декларації точно є, я спочатку вибрала а потім подивилась код в декларації співпало слава Богу 🙏
-
Уточнила - работодатель сказал что им этот код не присваивают, они сами находят максимально подходящий под свою деятельность
-
А всі можливі дозапити та оновлення статусу (ну типу того ж final decision) приходять же на пошту, так?
-
Ще ні, багато роботи зараз
-
Процес іде. Чекайте. Перший етап розгляду наразі у тих хто подався 31 грудня.
-
Я мала на увазі, на сайті самі намагалися подивитися код
-
у всiх злiва э submit documents, а там вже в випадаючому меню вибирати. але схоже, що ви вже зробили
-
Про final decision взагалі нічого не приходило. Просто сама перевіряла акаунт кожен день і побачила
-
На пошту приходить повідомлення, що у вас є зміни в акаунті. Ви заходите в GCKay і там всі листи і зміни. Там же можна додавати документи якщо був запит
-
так
-
Якщо ви, наприклад, на клімат виплати подавалися меньше ніж рік тому то дані оновляти не треба
-
Це зправа а кнопка сабміт докс зліва
-
На сайте statistics Canada
-
Пишут что достаточно если есть данные которые можно проверить(к примеру адрес... телефон,)но я настаивал чтобы ещё и фото прав делали
-
За 30 октября уже кто то получил?
12 Jan 2024, 17:45
272828/430519
4 minutes ago