PR CUAET
-
А сильно їх від вашого відрізняється?
-
Підкажіть, будь ласка, як виправити помилку під час завантаження форми IMM5709e в аплікацію на study permit? Файл форми було завантажено за посиланням, представленим в аплікації (новий від січня 2024). Форма заповнена правильно і пройшла валідацію. При завантаженні в аплікацію показує помилку: «Ми не можемо завантажити ваш файл».
-
Зачекайте, нічого не робіть поки
-
Підкажіть скільки часу приблизно чекати на атестацію від провінції для стаді перміту? Сьогодні отримала лист що вони запросили документ і як тільки провінція вишле до коледжу, вони одразу мені скинуть.
-
Ще є час зайти і подати, тому не переживайте. Апдейтіть ту сторінку, головне не закривати
-
Так нічого не допомагає так і видає помилку не можу ніяк зайти
-
Ну я довіряю тому, який вписаний в декларації
-
Обов'язково до поїздки.
-
раніше писав про два табори( дві групи) людей одні кажуть про недотягування трохи до загальних економічних вимог і показувати все хороше і зп 100к плюс то добре другі кажуть про нещасність і максимальне недотягування до будь чого прогрмно-іміграційного... хто правий хз)
-
Цікаво, а якщо не співпадає, де правда?
-
Добрий день. Таке питання. Якщо маю евалюйовану WES ступінь магістра, але ще тут в Альберті здобув Ред Сіл ліцензію трейду, як правильно поступити, щоб якомога більше балів набрати? Якщо покажу, що маю найвищим рівнем освіти магістра, то мабуть не зможу отримати бали за освіту в Альберті (Trade сертифікат)… Чи може правильніше показати тільки Ред Сіл як найвищий рівень освіти, отримати 7 балів за загальний освітній рівень та додатково 10 балів за освіту в Альберті…
-
Можливо комусь і треба купляти) ми ж не знаєм, в кого яка ситуація і що хто підтверджує справкою від психолога. Вище перед цим активно дискутували, що самозабезпеченість і робота також взагалі не важливі для гуманітарної і сімʼям з дітьми також відмовляють, не враховуючи особливо їх інтереси. Так можна дійти до того, що нічого не потрібно)
-
Це не в вас проблема, а на сайті черга не рухається вже хвилин 10
-
Дякую