PR CUAET
-
Ви вже в Галіфаксі або його околицях? Подалися на всі програми, вирішили всі питання імміграційні. Або це вже вас не лякає і не турбує? Що робити далі? Правильно! Гуртуватись українчиками. Жартувати. Фантазувати. Допомагати. Обговорювати про наболівше. Шукати друзів в Галіфаксі, можна робити в групі: t.me/hfxua
-
Чи регулюється ваша діяльність? Чи потрібна вам ліцензія, щоб займати посаду?
-
В мене теж питання, група підкажіть будь ласка
-
Наш кейс з першого табору) хз хто правий 😁
-
Так, це воно, але стосується, здається, розділу про працю. Але точно не в освітньому…
-
Лише для балів
-
Якщо вам не потрібні додаткові бали, то можно не мати.
-
В розділі освіти є освітній рівень “Trade certificate”. Тому і питання… То ще 10 балів буде за роботу у сфері, що потребує ліцензування…
-
В декларации указано - напишите код из версии документа 2017, но я проверил и версии 2022 года такого кода нет и тем более они все четырех значные) по этому я нашел код сам и указал. Надеюсь ок) потом уже узнаю у hr ))
-
Подала точніше ту видалила де була 320 аплікація Тепер нова і 1780 пише В мене скоро істерика буде з цим PR
-
Заметно больше чем 1%
-
Питав вже. Відповів, що краще з таким питанням звернутись напряму до суппорту цієї програми…
-
Так
-
Якщо э дійсна віза, то на літак вас посадять, а вже в Канаді можна буде пояснити офіцеру, що загубили. Було б добре, якщо зможете хоча б скан чи копію показати офіцерові. Я забула свій ворк перміт в Канаді, на кордоні усе було добре, не рушали. Але сказали, щоб іншого разу мала при собі ворк перміт.
-
Это они они WES имею ввиду ?