PR CUAET
-
А какие документы должны быть? Оригиналы? У меня только копии.
-
Підскажіть будь ласка чи вважається позбавлення водійських прав в іншій країні кримінальним минулим ( не була ця людина в нетверезому стані)? Чи може це завадити при отриманні PR? Дякую!
-
Кто заполнял travel history. Если допустим штампы в паспорте на прилет в один город а путешествовал по факту в другие города и страны ес. То что указывать аэропорты прилета вылета или писать как есть куда реально путешествовал?
-
Можна в chatgpt запитать. Він правда скаже НОК код формата 2016, то треба буде відповідний код НОК 2023 самому знайти
-
эта клиника еще в промежутке попросила предоставить все результаты обследований, которые есть на руках. При чем перевод они делают сами месяца 2, нам не разрешили делать перевод.
-
Это и есть Cancer Clinic - можно по направлению. Но не быстро:(
-
Да, это все решается через семейного врача
-
@OstapBosak Підскажіть, будь ласка, якщо в мене є витяг з дії про несудимість моєї дочки, але зараз вона знаходиться в Україні, чи можу я цей витяг разом зі своїми документами відправити в консульство для завірення. Дякую
-
А к онкологу вообще можно будет попасть?
-
Можно через семейного врача или волк ин клиник, если нет семейного
-
Плановые анализы можно сделать с семейным врачом, он даст направления
-
Через сімейного лікаря
-
Спасибо большое!
-
Спасибо большое. Подскажите, а как обстоят дела с плановыми проверками у специалиста? Мне желательно раз в 3-4 месяца сдавать кровь на анализ. Как это можно сделать? И вообще, возможно ли это?
-
Як вона пройде без направлення?! На медогляд буде запит . Це вже як заявка буде на розгляді .
-
Якщо ви про AOS, то це не бальна програма, тому якщо написано мінімум 4 - то сто відсотків 4 підходить. Якщо написано 5 - треба мінімум 5.
-
А на які бали заточити?
-
Так, але цікаво чи хтось отримав номінацію з них. Бо може вони відбирають спочатку тих у кого гарніша англійська
-
Підскажіть, будь ласка, якщо дитина на даний момент знаходиться в Україні, чи потрібно їй наперед пройти там медогляд. Чи є така потреба для даної програми?
-
Спасибо
12 Jan 2024, 17:45
27296/433085
10 minutes ago