PR CUAET
-
И так и так смотрела
-
Эмм, заявка была подана и статус сабмитед, но при просмотре этой графы никаких нет записей. В чем причина ? Сайт висит?
-
Всем привет! Подскажите пожалуйста, правильно ли я понимаю. По этой программе - Skilled Worker With Existing Work Permit , достаточно иметь: 1 действующий верк пермит CUAET 2 джоб офер и jal от работодателя, зарегистрированного в SINР 3 пол года местного, саскачеванского опыта работы по TEER 4 (в нашем случае), 4 англ не меньше 4. Это все, чтобы иметь возможность податься на PR или я что-то упускаю?
-
🥳 ура, свобода!! І відразу питання до знавців, чую різні тлумачення: одні кажуть, що за вимогами цієї програми головний аплікант повинен весь час розгляду своєї заявки і до отримання PR знаходитись у Канаді у той час, коли всі його депенденти можуть виїхати будь куди…. а інші тлумачать, що можна подати заявку і виїхати всім вкл. Головного апліканта. То як правильно?
-
Підводний камінь-програма закривається через 22 дні🫣 і треба встигнути, я вже 2-й тиждень все заповнюю, перевожу, треба ще фото зробить и оплатить.
-
А можна посилання чи скрін, бо там кажуть є абзац трошки вище для Г.А., однім реченням і коротко про це, а далі для решти депендент