PR CUAET
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-0189-pr-family-reunification-ukraine-nationals.html
-
Думаю тоді краще Вам відповість людина, яка так само робила. Вибачте. Я думала там можна просто ці цифри написати (як це зазвичай просять).
-
А можна посилання чи скрін, бо там кажуть є абзац трошки вище для Г.А., однім реченням і коротко про це, а далі для решти депендент
-
Підкажіть , будь ласка, у формі 5283 є питання - з ким ви жили до Канади? , але там тільки є можливість добавити одну людину( чоловіка/дружину) , один рядок і також питання - з ким живете в Канаді- те ж саме.. де писати про дітей ? Думала, що окремо буде питання, але немає в цій формі((
-
Але по суті він був зроблений то в Україні 🤔
-
Ну это понятно.если быто был бы 1%никто бы по этому поводу не заморачивалсЯ.рекрменлации всегда имели большое значение во всем даже при устройстве на работу.
-
Добрый день, кто уже сдавал test de valeurs qc отпишите в лс пожалуйста. Есть пару вопросов
-
Паспорт замовлений у посольстві був виготовлений у Києві та доставлений у Торонто. Я на усі свої візи писав Київ Але паспорт у Лімі отримував
-
Дякую 👍
-
Так
-
Напишіть до ААІП та можете запитати це
-
t.me/prcuaet/235356/321134
-
Але Ви хочете йти по АОС?
-
А підкажіть будь ласка, чи потрібно ставити галочку біля Job offer for the tourism and hospitality sector from an employer who is a member of a required sector association under the Tourism and Hospitality Stream, якщо ця інформація відповідаж моєму офферу, але я не маю LMIA
-
А вам призначили якісь номер чи щось таке ? Чи просто писало в процесі і чекати 30 днів на відповідь?
-
Вітаю, підкажіть чи реально самому заповнити форму I-134, на вигляд не дуже просто, боюся що можу припуститися помилку. Порадьте зі свого досвіду хто заповнював, бо фірма бере 500 USD за одну дорослу особу, це нормальний прайс?
-
я хотіла спитати з ким жили до канади і зараз в канаді стосується лиш чоловіка/дружини? а якщо жили з друзями?
-
не вказано
-
Особливо чоловікам, у яких паспорт закінчиться через 2 роки 🥲🥲🥲
-
Это имеется ввиду за какой период времени?за последние 10 лет?
12 Jan 2024, 17:45
273016/431448
less than a minute ago