PR CUAET
-
Чи скажуть - подавайтеся потім, коли він зможе виїхати на во зʼєднання родини
-
Нужно спрашивать номер апликации у тех кто только что сабмитил
-
Дякую за відповідь
-
Якщо у вас є work permit - вам провінційний лист не потрібний
-
До того маю питання: що решта тих: - хто за межами Канади; - НЕ має родичів тут; - але подающихся як депендент; - які не підпадають під категорію вище описану; мають знаходитися у Канаді на момент подання аплікації? Якщо у дружина подається через сестру, вона вже в Канаді і вона Головний аплікант, а її чоловік в Україні - чи пропустять його як депендент? Чи ні?
-
просто можна в великий салон ассистентом, через рik будете стригти
-
Who doesn’t need a PAL/TAL You don’t need a PAL/TAL when applying for a study permit if any of the following applies to you. You’ve entered Canada and one of the following situations applies to you: You have a work permit, unless you received it through International Experience Canada.
-
Я так само платила, без назви міста.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/get-documents/provincial-attestation-letter.html
-
Привіт усім. Чи знає хтось таке, чи може забрати паспорт моєї неповнолітньої дитини тітка з моїм сином в Торонто? Не батьки, а саме тітка?
-
Справа в тому що мій перміт закінчується в вересні 2025го.. ми ще не подавали на новий. Я висилала до коледжу свій Ворк перміт, мабуть у них це автоматична процедура отримання цього документу