PR CUAET
-
До того маю питання: що решта тих: - хто за межами Канади; - НЕ має родичів тут; - але подающихся як депендент; - які не підпадають під категорію вище описану; мають знаходитися у Канаді на момент подання аплікації? Якщо у дружина подається через сестру, вона вже в Канаді і вона Головний аплікант, а її чоловік в Україні - чи пропустять його як депендент? Чи ні?
-
просто можна в великий салон ассистентом, через рik будете стригти
-
Who doesn’t need a PAL/TAL You don’t need a PAL/TAL when applying for a study permit if any of the following applies to you. You’ve entered Canada and one of the following situations applies to you: You have a work permit, unless you received it through International Experience Canada.
-
Я так само платила, без назви міста.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/get-documents/provincial-attestation-letter.html
-
Привіт усім. Чи знає хтось таке, чи може забрати паспорт моєї неповнолітньої дитини тітка з моїм сином в Торонто? Не батьки, а саме тітка?
-
Справа в тому що мій перміт закінчується в вересні 2025го.. ми ще не подавали на новий. Я висилала до коледжу свій Ворк перміт, мабуть у них це автоматична процедура отримання цього документу
-
Ви отримували паспорт в Канаді, але в консульському відділі України - це вважається територією України. Тому place of issued також вказується Україна. .
-
Дякую
-
Можливо і так. Але на сайті прописано наявність ворк перміту на момент подачі, не вказано про його терміни. Нам універ також писав про провінційний лист. Але ми написали ім, що підпадаєм під виключення оскільки в нас є ворк перміт і нам він не потрібний для подачі на стаді перміт. Можливо у вашому коледжі інші правила.