PR CUAET
-
Можливо і так. Але на сайті прописано наявність ворк перміту на момент подачі, не вказано про його терміни. Нам універ також писав про провінційний лист. Але ми написали ім, що підпадаєм під виключення оскільки в нас є ворк перміт і нам він не потрібний для подачі на стаді перміт. Можливо у вашому коледжі інші правила.
-
Дякую за відповідь 🙏 маю надію, що міністерство щось придумає, вони поки не мають відповіді на це, а таких випадків буде багато
-
⚠️⚠️⚠️
-
Цікаво. Не знала, що таке пишуть.
-
Хто займається розлученнями? Обоє прописані у Львові
-
Я впевнена що багато людей працюють на пріоритетних робіт для Альберти
-
Ох , багато буде заявок думаю до 5000 назбирається ато і більше 🤔 Цікаво як вони будуть вибирати
-
Всім привіт! Хто імігрував із дітьми від першого шлюбу, форма IMM 5604(declaration from non-accompanying parent) якщо її затверджувати буде нотаріус в іншій країні - то треба апостиль і переклад? Бо в мене колишній чоловік в Таїланді взагалі 🤦🏻♀️
-
Ніде немає але писали що будуть вибирати в пріоритетні роботи теж не тільки по балами
-
Вітаю! Прошу підказати, чи форму IMM 1283 Financial Evaluation заповнює аплікант, чи його канадський родич? Заздалегідь дякую на відповідь!