PR CUAET
-
А у кого медицину засчитали - у вас в кабинете это отображается?
-
Щиро всім дякую за відповіді! Дуже доброзичлива та активна спільнота)
-
То он не совсем бесполезный 😁
-
Всем привет. Что делать, если у меня в Декларации от работодателя указан код 236220 для версии 2017 года, а на сайт номера только для 2022 года и моего номера там нет. Просто выбрать номер наиболее подходящий, например 2362?
-
Да,отображается.
-
І після того як почали, починається відлік 60 днів
-
Тогда у кого нет сейчас каких-то документов могут подать EOI в надежде, что за три месяца соберут эти доки
-
За 30 днів Ви маєте хоча б розпочати її. Бо там писалось, що прийде індивідуальний лінк на аплікацію.
-
Так
-
То есть после того когда придет что тебя отобрали есть 30 дней, чтобы начать заполнять и затем 60 дней чтобы подать. Всего три месяца после приглашения на подачу. Верно?
-
Я просто слышала что в следующем году….
-
Вони просто писали, що анонсують програму і умови для тір 4-5 «in Fall 2024”
-
Підкажіть будь ласка а який тип візи вказуєте в DS 160? B1/B2? Я якось вказала саме B2, чи є там в реальному житті різниця?) Чи можна заповнити нову DS 160 вказавши тип B1/B2 і додати у профіль? Чи краще вже йти на апоінтмент з первинною анкетою?
-
Ніхто не знає, просто чекаємо. Казали що осінню, видно осінь ще не наступила
-
t.me/prcuaet/235356/321374 знаходите чек лист по програмі, по якій хочете подаватись
-
Нужно ли отмечать галочку на Policy on Use of Representative если я подаюсь сам, без представителя?
-
Привіт) скажіть, будь ласка , що це за код NAICS роботодавця? І де його знайти?
-
Так, 2362 це і є потрібний номер. 236220 це більш повна гілка діяльності компанії.
-
Також з цікавого що там було написано. Що якщо так і не подаєш аплікацію після вибірки , тебе кинуть назад у пул і чекати наступної. Тобто не буде відмови.
-
Может заболели? 🙄
12 Jan 2024, 17:45
273213/440420
22 minutes ago