PR CUAET
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка де ловити і яким чином… «слоти» на виготовлення іншого загран паспорта, якщо хтось має час і натхнення розказати як це робиться.. 🙏🏻
-
Знайдіть в інтернеті Rural Renewal Stream,знайдіть там список містечок які приймають в ньому участь.Натисніть на місто яке вас цікавить та прочитайте що потрібно для участі.Я наразі готую доки для свого містечка(Taber),то там є форма,яку заповнює роботодавець,після цього потрібно цю форму відсканувати та додати доки які ще є у списку та відправити все їм на email. Після цього час очікування 3-4 неділі на рішення.
-
Скажіть, будь ласка, це інформація з офіційних джерел чи догадки? Для себе цікаво. Дякую)
-
А шо значить: …але який не супроводжує у Канаду… ? Я там такої фрази не бачила 👀 Кого він має супроводжувати? Цей депендент
-
Тобто якщо ця професія до прикладу (у сфері будівництва) не потребує ліцензії обов'язкової, то і немає +10 балів, правильно?
-
регульовані професії для які потребують ліцензії в Альберті або сертефікати
-
ми теж чекаємо на дитячий паспорт з 13 червня,виготовлений був 31 липня.
-
Не кидайте одразу тапком, якщо ці питання вже були) 1. Щодо освіти, якщо є WES магістра, і всі дипломи на англ, то атестат і додаток зі школи за 9 і 11 клас треба переводити на англ? 2. На рахунок економічних факторів, там максимум 31 бал, якщо є джоб офер з Альберти то це 10 балів, якщо Альберта, але сільські місцевості чи інші зони, то ще +5-6 балів, а що означає останній пункт +10 балів. Це мати ліцензію від роботи чи як? Просто трохи заплуталась хто може отримати тих +10 балів і що для того треба. Дякую всім за відповіді)
-
Отримали вже PR по цій програмі, принаймні я таке вже читала і тут, і у ФБ. Статистику ніхто не оприлюднював. Сказав міністр, що подалось більше, ніж вони планували, більше ніж заклали квоту на це. Квоту теж ніхто не оприлюднював.
-
В мене немає дії, я прикріпив скріни , що паспорт замовлений,номер справи і переклад.
-
що стосується аттестату зі школи то я б радила перекласти,бо в чек листі написано надати переклади і оригінали всіх ваших освіт,та WES для найвищої
-
NAICS критично важливий лише для тих, хто має намір отримати номінацію через програму Accelerated TechPath Way. Це одне з двох основних вимог даного стріму.
-