PR CUAET
-
З цим часто проблеми. Від провінції також може залежати, і від того які обовязки в ваших документах напишуть. Якщо є можливість, я б цього уникав щоб спростити іміграційни процес
-
Спочатку ви. А потім офіцер або погоджується з вашим визначенням, або ні.
-
Спасибі.
-
Людина по Манітобі подається, там всі професії підходять, немає виключень (крім звичайно підліцензійних)
-
так коли надішлете покаже бали. Але їх можна на сайті порахувати зразу, там все досить просто
-
Прожити 2-3 роки в Канді після отримання ПР, здати екзамин про канаду, та англійську (слухання та говоріння на 4 CLB), і все. Правда процес ще десь рік займає.
-
Продовжую і працюю 🙏😂😂😂дякую
-
Підкажіть, будь-ласка, стосовно форм, які потрібно завантажити і заповнити. Яку програму для цього використовували? Дякую
-
Є федеральні на canada.ca А також по кожній провінції шукайте PNP В сумі штук 80 мало б бути :) Якщо не хочуться самому в цьому розбиратися, звертайтеся за консультацією, я вам зрадістю все підберу.
-
Ну я б не сказала що за 6 все буде прям ідеально, але мозку треба час, щоб адаптуватися і переварити. Заспокоїтись, продовжувати працювати і все вийде
-
Це добре, що прояснилося. Так, дійсно спокійніше. Засабмітилися і чекаємо схрестивши пальці. Правда, у нас простий кейс - батьки громадяни Канади. Хотілось би розуміти, скільки часу це все займе 🤷🏻♀️ Ніхто не знає
-
Якщо по провінційній то переважно так. Але в кожній програмі можуть бути різні вимоги по цьому питанню
-
Проте якщо такого дозволу немає, ви можете податися на ПР самі, і вказати її як не супроводжуючу. Тоді коли їй буде 18 (або коли мама передумає) ви зможете її спонсорувати до себе в Канаду
-
Так, обовязкова. Бо якщо маму не позбавили батьківських прав, вона має право брати участь в вирішенні питання в якій країні її дитині жити. Ви не можете одноосібно забрати дитину в іншу країну.
-
Дякую, на фото все видно. А якщо декларація на двох аркушах, а печатку поставили тільки на останню сторінку. Це ж так і треба?
-
Треба скачати на компютер, та вікрити останньою версією рідера. Через браузер не вийде відкрити (крім випдаків коли є спеціальна надбудова поставлена)
-
Привіт, підкажіть Моней ордер треба робити на кожну особу? Наприклад три людини - три моней ордер, чи можна зробити один з сумою зразу за всіх ?
-
Да у нотариуса, можно онлайн, тут дали контакт
-
Я б просто писав фактичні дати в формах, але документів додатково не надавав по цьому. Проте на всякий підготуйте що можливо, якби раптом вони хотіли доказів. Але я думаю що якщо дати в загальному мають мсисл, то їх не будуть просити довести документами.
-
Так, але нотаріально завірено
12 Jan 2024, 17:45
27339/433599
less than a minute ago