PR CUAET
-
Уточніть провінцію
-
Колезі наша НR прислала LoE з описом позиції і обовʼязків, зп. Не як таблиця. Я тому й запитала, бо це більше схоже на той референс леттер, але у неї підписано леттер оф емплоймент. Що мені просити для подачі на АОС?
-
На сколько я понимаю вопрос в том ли получили вы лицензию. И последнее предложение это как раз подчеркивает If your Alberta job offer is in regulated occupation, and you meet the requirements set out by the professional regulatory body or AIT to practice in that occupation in Alberta, you can check the box below. А варианта под моей специальностью повар, например - обучение и получение лицензии или при наличии достаточного стажа - сдача экзамена и получение лицензии. Journeyperson Certificate. И я так поняла они дают 10 баллов если у вас это есть.
-
Якщо ви кажете за форму LoE, що надає вам HR відділ (виглядає як таблиця свого роду) - то так, це не теж саме що Reference letter
-
Відредагувала Різні люди той лист називають різними «іменами». Проте оф назва від імміграції саме референс леттер
-
8:43 6571