PR CUAET
-
У вас є продажі ,але ви не утримуєте GSt. І ці продажі треба показувати .
-
Повторне свідоцтво має бути з апостелем?
-
скажіть, будь ласка, чи є якісь особливості чи нюанси в заповненні декларації, бо буду робити в перший раз, то було б цікаво, якщо хтось зможе поділитись досвідом чи порадами)
-
Так. Прошу. Успіхів вам в бізнесі.
-
Не потрібно
-
Якщо щось піде не так, чи можна до вас звернутися по допомогу?
-
Там елементарно. Дивишся відео 3 хв. Відповідаєш на 1 чи 2 питання. Таких відосів штук 15-20
-
В файлах групи
-
Ну выскажу предположение: доя тех у кого в программе что то связано с заболеваниями наверное.
-
добрий вечір, по новій програмі теж вимоги по роботі від року, чи від 6 місяців? поясніть будь ласка
-
Підкажіть будь ласка, якщо ми в Калгарі, можемо зловити слот в Торонто також? Чи тільки Едмонтон
-
Скажіть,будь ласка,а сорти будуть на другу половину листопада?
-
Дякую) навзаєм
-
Прошрами не змінилися, умови ті самі, змінився лише формат подачі
-
Скажіть будь-ласка скільки коштує довідка про несудимість з Німеччини. Дякую
-
Просто віддайте, вони разберуться
-
так її) я мала на увазі може є якісь особливості, які роботодавцю варто знати чи просто віддати декларацію і вони самі все знають як заповнювати?
-
Якої декларації? Якщо тієї що потрібна для подачі на номінацію то її заповнює роботодавець
-
дякую за відповідь
-
ну так вони дивляться щоб саме в суглоб потрапити. я не знаю як і що ви знайдете. Бо на приклад Едмонтон,мені навіть направлення не давав лікар він сам відправляли на пряму в клініку і вже потім мені прийшла смс коли потрібно приїхати. там навіть назва процедури не вказували. Так укол допоміг, хоча попереджали що перший укол може не мати потрібного результату. що гарантувати вони не можуть. але я хоч можу спати вже на тому боці🙏.Процедура сама не болезнена, все обезболіли.
12 Jan 2024, 17:45
273477/451832
8 minutes ago