Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Пропоную послуги нотаріального перекладу документів для імміграції (за стандартами IRCC) та для будь-яких інших приватних та бізнес потреб. ✅ Українська, російська, англійська мови. ✅Дипломований перекладач з 15-річним досвідом роботи перекладачем та контролером з якості перекладів, член Асоціації перекладачів Саскачевану. ✅Працюю по всій Канаді (крім провінції Квебек) 🇨🇦🇺🇦Найвигідніші пропозиції для українців в Канаді; 💵 Приємні ціни; 🔔 Система знижок та бонусів; ⏰ Дуже швидкі терміни виконання. 📨 Моя задача - виконати переклад максимально якісно та з дотриманням усіх нормативних вимог, а також індивідуальних побажань клієнта, для успішної подачі Ваших документів! ❓Поставити запитання стосовно перекладу та вартості за контактами: Юлія Михайленко 📩 Telegram: @ProfTranslation1 📩 E-mail: [email protected] 📩 Website: prof-translation.ca 💛🩵 Буду рада допомогти!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    S.
    wrote on last edited by
    На вашу думку продовжать програму для українців чи ні?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    🐦‍⬛🐦‍⬛Привіт усім! Erlord Production та Ukrainian Students’ Society at University of Alberta готують театральну виставу - «Пролітаючи над гніздом зозулі»🔥! Відома історія злочинця, який потрапив до психіатричної лікарні, намагаючись втекти від рутинної роботи на фермі, оживе на сцені в нашій виставі👀. 📅Дата: 18 жовтня о 19:00 📍Локація: Horowitz Theatre at University of Alberta Посилання на квитки: www.showclix.com/tickets/one-flew-over-the-cuckoos-nest
    1 Reply Last reply
    0
  • t5224275057T Offline
    t5224275057T Offline
    O V
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь
    1 Reply Last reply
    0
  • t476467279T Offline
    t476467279T Offline
    Tanya Melnyk
    wrote on last edited by
    Добрий вечір, знайома казала, що того тижня в Торонто не працював фотоапарат в консульстві, щоб зробити фото на паспорт. Хто був вже цього тижня, чи вже він працює?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1227381229T Offline
    t1227381229T Offline
    Елена
    wrote on last edited by
    Референс летер , контракт(Джоб офер), декларація, та пейстаби теж але вони окремо є в чек листі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadin
    wrote on last edited by
    Підкажіть, завтра Богдана буде пояснювати про EOI, є посилання в когось де можна послухати ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Пустовіт Наталя
    wrote on last edited by
    Будь ласка, напишіть у той день чи працюватиме фотоапарат. Минулого тижня не працював.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdana
    wrote on last edited by
    Міністр казав що отримали більше заявок ніж очікували по ній, але залежно від того чи захочуть вони згладити подачі по гуманітарній програмі то можуть продовжити.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1266295847T Offline
    t1266295847T Offline
    Kseniya Karpinskaya-Tonchenko
    wrote on last edited by
    Всім доброго вечора! Скажіть, будь ласка, що треба зробити, щоб подовжити work permit?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Добрый вечер, Павел Может быть подскажите. Когда покупали таунхаус, обговаривали с банком что эта недвижимость будет использоваться для личного проживания. Можно ли это как-то изменить? Например, решили переехать в другой город и эту недвижимость сдать в аренду (покупать еще одну в новом городе не планируем).
    1 Reply Last reply
    0
  • t5360831555T Offline
    t5360831555T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    Це не те щоб обов‘язково, але я подумав що краще щоб було, мені написали щось накшталт ПТСР, і що повертатись мені через це не можна, якщо коротко.
    1 Reply Last reply
    0
  • t345817575T Offline
    t345817575T Offline
    Helen Hvostik
    wrote on last edited by
    Якщо ви приїхали не з України, то вас це не стосується. Або поїхали з України досить швидко. А люди які справді побачили війну на власні очі, або якийсь час перебували на окупованій території, то мабудь таких питань не виникало. Довідку беруть люди, яки звирталися до психолога, здебільшого для допомоги їхнім дітям. Діти і справді у більшості травмовані на все життя. Як приклад син моєї сестри, коли батьки сказали що ідем з України спитав «а нас там бомбити не будуть?» , і це лише капля у морі. Дорослим не всим стрес імміграції і втрата усього минає легко.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana Melnyk
    wrote on last edited by
    Мало бути тут: www.youtube.com/watch?v=1fTo2iQvQ-I Але я бачила і на 4 жовтня оголошення про той вебінар, тож не впевнена, що завтра буде
    1 Reply Last reply
    0
  • t311554730T Offline
    t311554730T Offline
    Віка❤️
    wrote on last edited by
    Може хтось підскаже скільки часу з моменту подачі ви чекали на візу?
    1 Reply Last reply
    0
  • t901037253T Offline
    t901037253T Offline
    Elena Yarmola
    wrote on last edited by
    Я його відправляла в кабінеті, оригінал із перекладом, в якому суми перевела в СAD
    1 Reply Last reply
    0
  • t6439764501T Offline
    t6439764501T Offline
    Oksana Myskiv
    wrote on last edited by
    Мені цікаво, волонтерство, довідка психолога. Ну там же не тупі сидять. Якщо ви раніше цим займалися ок. Чи лікувалися. Але якщо ви сходили раз чи два і бігом ту довідку взяли то якось так виглядає не дуже. Тим більше якщо довідку від психолога беруть ті що жили в Європі,і під час війни не були в Україні. То що там розповідають консультанти, по факту тільки підстраховка. Гарантії що з довідкою що без неї. Хіба ви на протязі якогось часу вже лікуєтесь ну тоді так.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Т В
    wrote on last edited by
    Я взагалі не розумію сенс довідки від психолога. Бо ми не знаємо, чим вона далі "агукається" тим, хто її взяв. Чи не виникатимуть питання при прийомі на роботу, приміром, у садок, чи будь де, де по роботі, важлива взаємодія людина+ людина? Якщо ця людина, настільки психічно нестабільна, що зверталася до психолога, потребувала його допомоги? Я чомусь думаю ( виправте, якщо хтось в курсі) , що потім шлях до багатьох професій може бути закритий, через ці походеньки до психолога заради ПР. Цікаво було б почути думки тих,хто брав такі довідки, і потім спокійно влаштувався на роботу в контексті спілкування" людина+людина".
    1 Reply Last reply
    0
  • t345817575T Offline
    t345817575T Offline
    Helen Hvostik
    wrote on last edited by
    По перше не плутайте психолога і психіатра.. по друге, це не обовʼязково усім розповідати ( медична таємниця). І як вже казали, найчастіше звертаються для допомоги дітям
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Т В
    wrote on last edited by
    Я не плутаю). Звісно це різні рівні допомоги.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags