PR CUAET
-
Дякую, на фото все видно. А якщо декларація на двох аркушах, а печатку поставили тільки на останню сторінку. Це ж так і треба?
-
Треба скачати на компютер, та вікрити останньою версією рідера. Через браузер не вийде відкрити (крім випдаків коли є спеціальна надбудова поставлена)
-
Привіт, підкажіть Моней ордер треба робити на кожну особу? Наприклад три людини - три моней ордер, чи можна зробити один з сумою зразу за всіх ?
-
Да у нотариуса, можно онлайн, тут дали контакт
-
Я б просто писав фактичні дати в формах, але документів додатково не надавав по цьому. Проте на всякий підготуйте що можливо, якби раптом вони хотіли доказів. Але я думаю що якщо дати в загальному мають мсисл, то їх не будуть просити довести документами.
-
Так, але нотаріально завірено
-
Зробіть фото тоді
-
На момент нашої з вами розмови, полісі ще була не опублікована. Дивилися по тексту того що є. Потім появилася полісі, і там цієї вимоги не було. Полісі має більшу силу ніж стаття на сайті - тому так. Як я і казав під час нашої розмови, що швидше всього ви праві, просто поки немає полісі, і таки по тексту було таке формулювання (скоріш всього по необережності), то я б утримався від гарантувння того що це не може бути вимогою. Але так, то по факту ви праві.
-
Якщо ваша мама громадянка Канади, ви можете податися на ПР з Канади (і включити свою доньку в вашу заявку). Ваша донька також може податися з Канади (якщо ви наприклад не можете приїхати). Але ваша донька вас включити в свою заявку не можу.
-
Коли сканую підписану та завірену декларацію печатки нотаріуса не видно (бо вона видавлена та не має кольору) Це нормально?
-
Так, в нотаріуса/адвоката. Вище є контакти
-
А результаті, так як нам і сказали, коли ми телефонувати в IRCC.
-
Внутрішній зовсім не обовязковий
-
іміграційну візу зазвичай дають на пів року
-
Якщо батько також в заявці, дозвіл не потрібен
-
Це не є супер необхідно, але NOA (Notice of Assessment від податкової) підтверджує що людина я резидентом Канади ( і фізичним - адреса, і податковим - деларація). В чек листі цього немає, але я це додаю.
-
В самій полісі про це нічого не написано. Тому на разі я це трактую як бути в Канаді на момент подачі та на помент отримання ПР. Так як у самій полісі. А дальше буде видно, як то кажуть.
-
А NOA - це що? Потрібно і це і Т4? Або достатньо Т4?
-
Дякую❤️
-
Так, ця форма має бути засвідцена. Якщо потрібно в гілці контакти є Українськомовна адвокат з Торонто, яка це робить онлайн за 30 дол
12 Jan 2024, 17:45
27353/435407
2 minutes ago