PR CUAET
-
Доброго ранку . В мене ніяк не відображається
-
Дякую за слушну пораду. Які ще поради ви можете дати, бо ми це робитимемо вперше?
-
Скажіть будь ласка знаючі люди, якщо я не працювала у 2023му році Строки 35000 та 61500 виглядають нормально?
-
Поділіться посиланням, будь ласка
-
В мене не відображається
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка якщо прийшов запит оновити форму 5669, її треба переробити і для головного апліканта і для всіх повнолітніх чи тільки для апліканта?
-
підкажіть таке питання якщо летіти в Європу, ця страховка наша по бенефітам, діє там? чи нову треба брати? хто літав
-
Коли ви отримали Портал 1?
-
Доброго дня! Чи є тут люди, яким підняли бал за reading після повторної перевірки?
-
Тут кто-то скидывал перечень проверок по категориям и там был статус - начато не начато. Типа : “background check - started” Интересно это где они смотрят ?!
-
Увага!!!! Змінився час вебінару - Сьогодні о 6 pm по Альберті
-
canada.ca сторонній сайт?
-
Ecть пpeдлoжению по coтрудничеству в очeнь прибыльнoм направлении. Интереcно пишите мнe
-
Ну хз. Сторонний сайт. Давать им свои данные. Такое. Если бы это было от IRCC, или я параноик?)
-
Я вже отримала відповідь, і вам дякую. Я нічого не плутаю. Я зясувала для себе, що було неясно. ❤.
-
А там не написали ім'я?
-
gcms notes
-
жах якийсь, казали що в пт хтось там прокинувся, то я маю надію що цього тижня будуть якісь зрушення
-
Ну супер тогда
-
Нажаль немає(((
12 Jan 2024, 17:45
273607/432109
3 minutes ago