PR CUAET
-
9 вересня
-
я взагалі не розумію що там такого секретного що її не хочуть підписувати?
-
Якого числа був п2?
-
Здравствуйте Подавалась на снятие ограничений с ворк пермита и сегодня пришло подтверждение биометрии. Скажите пожалуйста, сколько по времени в среднем занимает получения после подтверждения биометрии?
-
Если бы они приехали диппочтой, тут бы уже люди бросали свои скины обновления статуса. Пока все ждут с апреля 🤦♀️
-
ясно, дякую
-
У мене показало зараховану медицину на наступний день після елиджибл, а десь через 2 тижні після цього вона зникла з кабінету.
-
дякую:)
-
за reading не піднімуть, бо перевіряє і виставляє оцінку компютер, а не людина, тобто нема вірогідності помилкової оцінки через людський фактор. там якщо неправильна відповідь, то вона неправильна. подавати на переоцінку має сенс тільки writing і speaking
-
Можливо хтось знає Чи приїхали паспорти у Едмонтон?
-
ну я не розумію в чому страхи. дають, ну подивиться міграційна служба. це ж не працівник їх доходи і контракти побачить, і не на заборі їх вивісять… як завжди, безглуздий людський фактор …
-
Пишу їм другий тиждень- не відповідають 🤷♂️
-
Маєте надати свідоцтво про народження або свідоцтво про шлюб
-
Доброго дня. Нічого не отримала, теж подавала 19 вересня.
-
28.05.2023
-
При подачі документів в консульстві
-
Це треба звонити в консульство?
-
Ніхто цього напевно не знає, чи то лише для Хоспіталіті і тоді треба ЛМІА або ж таки дає, від Альберти роз'яснень небуло начебто
-
Близьким і якщо зможете підтвердити це
-
підкажіть ще будь ласка, коли подавали на федеральний етап?
12 Jan 2024, 17:45
273732/453048
less than a minute ago