PR CUAET
-
Дякую Вам , більше не було ніяких інструкцій, але й не було автоматичного листа щодо отримання.
-
Підскажіть, що мається на увазі в пункті про роботу: “Total work experience” Це за весь час у Канаді (по всіх ноках) чи тільки по тому ноці, по якому хочеш подаватись по AOS ? Чи взагалі мається на увазі й інші країни?
-
Не приходить код (
-
Не має різниці. Пів року ловила з ноутбука...😏, А піймала з телефону. Головне переключати послугу кожні 20-30 секунд.
-
Портал 2 был 13.09, eCoPR пришел полчаса назад
-
На запити ірсс електронною поштою потрібно відповідати на електронну пошту, якщо не має інших інструкцій
-
так вони і не мають бути там зареєстровані для того щоб найняти Вас, надати рекомендаційний лист і цю форму.
-
Возможно ли самому перевести оценочный лист (транскрипт) с дипломом и прикрепить на сайте или eqas все-равно требует запрос с университета?
-
/smute 7d
-
/smute 1w
-
Офицер спрашивал разрешение от бывшего мужа на детей?😳😳😳
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, який нок в Breakfast Supervisor в готелі. Може хтось працює на брекфесті та знає...Дякую!
-
Я делала здесь перевод у сертифицированного переводчика. Поэтому он ставил свои данные
-
Оттава
-
Так они не правильно растолковали, обьясните, что это совершенно другое,а не то что они подумали про поддержку в эмиграции
-
Вы загружали официальный перевод документа заверений нотариусом, верно?
-
Вам электронное письмо отправил офицер? Если да, то просто в ответ оправляете свой документ. Я так отправляла разрешение от бывшего мужа на детей и свидетельство о рождении брата
-
Так уже пришла в сентябре, они обрабатывают документы. А вообще вроде как раз в полгода (если посмотреть по сообщениям люди с мая ждут...). Мы подались в августе, мой паспорт в систему внесли, ребёнка паспорта ещё нет в системе, надеюсь скоро внесут..
-
Мені вже сьогодні відмовили, кажуть We are not registered under AAIP yet so we can't provide this form filled at this time. Не знаю що далі робити, хоч збирати речі та вилітати до Європи
-
Я в 2022 или 2023 не помню уже
12 Jan 2024, 17:45
273797/430519
4 minutes ago