PR CUAET
-
Підскажіть будь ласка, де можно перекласти документи з Польської на Українську Мову ?
-
@OstapBosak Добрий день . Скажіть будь ласка за скільки часу потрібно подаватись на TRP ?Якщо паспорт і work permit дійсний до травня 2025 року .
-
Интересно, спасибо, что поделились!
-
що робити? (
-
Спасибо!
-
Десь в періоді з 18:00 до 20:00
-
Во сколько слоты в эдмонтон выкладывают?
-
Всім доброго дня! Підскажіть будь ласка, можливо хтось стикався з такою ситуацією. Моя мама приїхала до Канади в березні 24 року, паспорт в неї закінчується в 25 році, тому й work permit видали, звичайно до завершення дати паспорта. Вона вже має новий паспорт і ми подавались на відкриття work permit, бо їй це потрібно для роботи, також пояснювали в пояснювальному письмі ситуацію з паспортом і прикладали копїї нового паспорта, сподіваючись, що їй його таки продовжать на ці 3 роки, які б вона мала отримати з самого початку. Але нажаль, отримали новий wp відкритий, але не продовжений ((( Можливо хтось знає, чи можливо взагалі таке, що його продовжать по новому паспорту? Чи ні? І якщо так, то що ми не так зробили ? Дякую 🙏 Намагались знайти відповіді в пошуку, але нажаль саме з такою ситуацією, як в нас, не знайшла ( тому буду вдячна за будь які поради!
-
І ви їм скан старої не кидали.?
-
Офіційний, що на сайті +1 (416) 763-3114
-
ні, вони просто самі підтягували ту що ви проходили і все ок, я так вже 3 рази робив
-
І що проходили - ще раз ?
-
Ну это обнадёживает. Если 8-10 тысяч номинаций утвердят на 25 год то неплохо. Пусть ещё тысяч 25-30 подадут EOI. Конкурс примерно будет 3-4 человека на место что гораздо меньше чем я предполагал
-
я спілкувався з однією дамою яка через скандал поставила всетаки свого чоловіка на консульській облік вже післе 16 червня.
-
а звідки у вас так інформація?
-
Первые сутки все ринулись, а сейчас вообще нет очереди
-
Так я и считаю, что при такой ситуации продастся около 25-30 тысяч может 40 тысяч максимум. Выходит на одну номинацию претендует около 4 человек. Я изначально думал 1 на 10
-
Гадаю, просто ще не всі подалися… Може, тільки половина.
-
25-30 за год, тут за сутки 7000 подали😁
-
В мене все так само, ви не одні. Також оновлювала адресу через веб форму .,вона не змінилась. Але в порталі я вже нову адресу вказувала. Eligibility також ще не почата. Але вже знаю що пройдена
12 Jan 2024, 17:45
273876/434438
2 minutes ago