PR CUAET
-
Яркий зможете! Частіше є до 16 років. Приймають любого віку дітей
-
Сьогодні відповіли. Едмонтон Можливооооооо Листопад.
-
Всім привіт. Питання до тих, хто дзвонив в IRCC з приводу отримання тимчасового номеру для своєї аплікації, чи ви запитували які документи бачить агент, чи ні? Чи тільки запитували тимчасовий номер? Можливо хтось знає, чи мають дозвіл агенти, які відповідають на телефонні дзвінки бачити основі форми такі як, IMM0008, IMM5406, IMM5562, IMM5669 та «Consentement et déclaration avec 5669» в аплікації, чи вони мають право бачити тільки додані документи? Заздалегідь дякую за відповідь❤️🇺🇦
-
Доброго дня. А я подавалася 12.04 в Едмонтоні теж досі нема паспорта(((
-
Любий слот для дитини
-
Сьогодні прийшов ікопр, п2 був 18.09
-
Підкажіть, будь ласка, якщо проживали в Польщі після початку війни і пару разів їздили в Україну, є печатки в паспорті.. то як вказувати це в подорожах? Ми ж на той момент мали захист в Польщі і перебували не в себе в країні і їздили в Україну.. в кого було так , як ви це вписували?
-
Напевно Вам добрий консул попався вони можуть бути і не в настрої, нажаль
-
Отримав відповідь, yes I have read trough the requirements for AAIP and at this time we can provide you a standard letter of employment for your immigration, however please not that we do not have a program in place to support employees in the immigration process от що їм відповісти
-
20 місяців це термін коли тобі можуть дати АІР, портали і тд не входять в цей термін 20 місяців
-
Вам маса людей підтвердить що для дитини достатньо слот до 16 років. До 12 років ніхто ніколи в не бачив в наявності ) різниця до 16 і від 16.
-
та, забув оплатити відразу(
-
t.me/prcuaet/19036/290590
-
Ааа, то ви не одразу за біометрію платили, зрозуміла
-
Доброго дня Вам. Це має Вас насторожити! Зараз нажаль вже кілька аплікацій, які були відправлені, проте якимось чином вони виявляються невидимими в системі для всіх агентів міграційної служби.
-
мені не відразу прийшов запит на біометрію, спочатку прийшов запит на оплату, і десь за місяць на біометрію
-
Скажіть, ви на запит на біометрію чекали більше місяця - чи ви їм телефонували щодо запиту? Чи просто чекали?
-
упс, не побачила) дякую!
-
А цей срок 20 місяців, це до АІР чи срок всього процесу вказують?
-
Я написав в гілку відповідну
12 Jan 2024, 17:45
273922/466686
2 minutes ago