PR CUAET
-
Доброго дня. А я подавалася 12.04 в Едмонтоні теж досі нема паспорта(((
-
Любий слот для дитини
-
Сьогодні прийшов ікопр, п2 був 18.09
-
Підкажіть, будь ласка, якщо проживали в Польщі після початку війни і пару разів їздили в Україну, є печатки в паспорті.. то як вказувати це в подорожах? Ми ж на той момент мали захист в Польщі і перебували не в себе в країні і їздили в Україну.. в кого було так , як ви це вписували?
-
Напевно Вам добрий консул попався вони можуть бути і не в настрої, нажаль
-
Отримав відповідь, yes I have read trough the requirements for AAIP and at this time we can provide you a standard letter of employment for your immigration, however please not that we do not have a program in place to support employees in the immigration process от що їм відповісти
-
20 місяців це термін коли тобі можуть дати АІР, портали і тд не входять в цей термін 20 місяців
-
Вам маса людей підтвердить що для дитини достатньо слот до 16 років. До 12 років ніхто ніколи в не бачив в наявності ) різниця до 16 і від 16.
-
та, забув оплатити відразу(
-
t.me/prcuaet/19036/290590
-
Ааа, то ви не одразу за біометрію платили, зрозуміла
-
Доброго дня Вам. Це має Вас насторожити! Зараз нажаль вже кілька аплікацій, які були відправлені, проте якимось чином вони виявляються невидимими в системі для всіх агентів міграційної служби.
-
мені не відразу прийшов запит на біометрію, спочатку прийшов запит на оплату, і десь за місяць на біометрію
-
Скажіть, ви на запит на біометрію чекали більше місяця - чи ви їм телефонували щодо запиту? Чи просто чекали?
-
упс, не побачила) дякую!
-
А цей срок 20 місяців, це до АІР чи срок всього процесу вказують?
-
Я написав в гілку відповідну
-
Вітаю! :) напишіть будь ласка вашу хронологію)
-
OINP 12.09.23 - Expression of interest 05.12.23 - Invitation to apply 27.01.24 - Decision in progress 27.03.24 - Nomination granted Federal 28.03.24 - Application submitted 30.06.24 - AOR, Biometric fee request, Schedule A 06.08.24 - Biometrics request 29.08.24 - Final decision 05.09.24 - P1 18.09.24 - P2 01.10.24 - eCoPR
-
Дякую за підтримку. Та насторожити легко сказано. Ми в шоці та в стресі від циклу подій, бездіяльності та необізнаності. Хтось вище запитував щодо січневий заявок. Так я відповіла що у нас тихо
12 Jan 2024, 17:45
273925/470760
2 minutes ago