PR CUAET
-
Я думаю около 40 и будет
-
Хто продовжував дітям visitor records, як швидко вам прийшов лист про тимчасовий на час розгляду?
-
Скажіть будь ласка, як подаватися на ПР айтішнікам?
-
Просіть конкретну відповідь, бо вони просто на той час можуть взяти пільговика... Слізно благайте прийняти бо ловили слот дуже багато часу і це ваш єдиний шанс... Відповідь має бути однозначно позитивна.
-
Але дивно якось. Коли система перевіряє тебе то після другого шагу. Видає ви можете зараз заповнити інформацію ви підходите. Коли заповнюю відправляю аплікацію вони висилають відмову. 😱
-
Мій паспорт доставлено в Оттаву 24 вересня дипломатичною
-
Добрый день, скажите пожалуйста были ли у кого проблемы с активизацией ДіяПідпис? Не могу пройти подтверждение личности по фото - уже второй час улыбаюсь и моргаю в камеру 😵💫 - все безуспешно! А можно еще как-то ловить слоты? Без Дії?
-
В Торонто запис на листопад же має бути сьогодні?
-
Сьогодні ж наче перший вівторок жовтня?
-
Вітаю! Підкажіть, на основі якого документу мені видадуть новий закордонний паспорт? Що з собою брати?
-
Я не впевнена чи це вірна гілка для цього питання, але підкажіть чи продаж квартири в Україні вважається доходом і оподатковується в Канаді? Дякую!
-
Дякую 🙏
-
подавайтесь. никто же не говорит, что нельзя
-
Тогда все не плохо. Я все же в начале думал что сотка наберётся. Сейчас немного успокаивает
-
Або до 12 або до 16, тобто дитячий (на 4 роки паспорт, їхати з фото дитини) бо від 16 то вже типу дорослий, на 10 років та фото на місці
-
так, я про все це знаю) і все ще не бачу ніяких перешкод
-
Скорее всего, ошиблись в подсчётах или не ту колонку выбрали
-
спонсор должен быть и жить в канаде, если он пр. спонсор должен хорошо зарабатывать. работы на минималку не достаточно. спонсор обязуется вас обеспечивать на протяжении 3х лет, поэтому и требования по финобеспеченности есть. в анкете нужно описывать детально все даты и рождственников, кто когда с кем познакомился. также нужно прикреплять много документов по списку, подтверждающих искренность отношений. на слово никто не верит и 2бумажки не достаточно. хотите, подавайтесь по спонсорству. пакет докунтов там раз в 5 больше, чем по этой программе. и кстати, могут на интервью позвать, если заподозрят, что брак ради пр
-
scam
-
Виїзд в Україну після подачі не рекомендується. Може бути відмова. Короткострокові виїзди на відпочинок не повинні ніяк вплинути, але багато хто не рекомендує їхати. Це все на ваш розсуд.
12 Jan 2024, 17:45
274057/449677
3 minutes ago