PR CUAET
-
Давайте ці теми закривати. Всі хто хотів почув, хто не хотів не почув. Ми всеодно залишилися при своїй думці (на яку кожен з нас звісно має право). Я буду старатися більше до цього не повертатися, бо відверто немає часу на суперечки (годин в дні і так замало зараз).
-
@OstapBosak
-
За правилами регулятора, я несу відповідальність як за платну, так і за безплатну інформацію яку надаю по темі іміграції. Якщо маєте сумніви почитайте код етики який нас регулює.
-
нотаріус Вам все скаже (form IMM0191)
-
не подавайте.
-
Супер, в айлетсі такого ресурсу немає.
-
На жаль складно щось підказати. Якщо тисти шастя не приходили (перевірте електронки всі) то можливо ВП не скасували, це не стається автоматично. Тому приїхати, отримати новий ВП (проте мали б дати лише на термін 3 роки від першого ВП, але зараз буває по всякому). Ну і по приїзду, якщо пустять без проблем - бішти здавати медогляд.
-
Доброго дня. А що ви робили там де треба у нотарiуса завiрати i його подпись? Дякую.
-
Внутрішній можна не подавати. Пан Остап своїм клієнтам не подає внутрішній
-
На компьютере, причем с проверкой ошибок- подчеркивает слова с ошибками
-
Да это нелегко, но пусть пытается. Если есть знания, цифры это не язык
-
Підкажіть, будь-ласка які форми і документи потрібні при подачі від батька, який живе в Україні для неповнолітньої дитини.
-
Теж цікавить це питання. Дуже актуально!
-
Ооо, як зручно! А конверт для зворотньої доставки потрібен чи вони дзвонять і повідомляють, що довідка готова і можна прийти забрати ?
-
Питання: чи обов'язково потрібен паспорт для подачі на ПР? в мене внутрішній український паспорт став недійсним (через фото по досягенню віку). Свідоцтво про народження і загран є.
-
Вам нужен помощник в Китае, который от вашего имени ее закажет и вышлет, либо лететь туда самому
-
Нечего в конверт ложить не надо приезжаете к 12.30 , привозите вытяг с дии , оригинал паспорта загран с собой , Моней ордер на 40 $ или если ускоренно получить то на 80$ , и заполненную анкету , в очередь становитесь и все ! Но лучше приезжать заранее к 12 уже много людей
-
дипломи не додаєте. див. Checklistst
-
Не треба по цій програмі
-
Доброго усім дня. Чи є тут такі люди які робили довідку про несудимість з Китаю ? Чи можливо хтось володіє інформацією щодо цього ? Дякую.
12 Jan 2024, 17:45
27406/439872
3 minutes ago