PR CUAET
-
scam
-
Виїзд в Україну після подачі не рекомендується. Може бути відмова. Короткострокові виїзди на відпочинок не повинні ніяк вплинути, але багато хто не рекомендує їхати. Це все на ваш розсуд.
-
Пишуть люди, а вони можуть помилятися... Сьогодні 1 жовтня - слоти мають бути в усіх консульствах. Всім вдалого полювання!
-
Дуже Вам вдячна ...
-
в вашем случае надо заполнить форму про госслужбу. в заявке есть поля для этого. ваша трудовая не нужна
-
Добрий день... Маю питання щодо трудової книжки ... По пошуку в гілці я зрозуміла, що її не потрібно приєднувати до пакету документів, мається на увазі не має значення, але є винятки... Я працювала в держорганах у різних інстанціях протягом 26 років без перерви, звільнилась перед самим приїздом до Канади ... В моєму випадку чи потрібно перекладати трудову книжку або потрібна якась довідка об'єднана ... І чи якщо потрібна трудова чи необхідний переклад всіх сторінок ? У мене заповнених 50 (((... Дякую ...
-
Написала найсвіжішу інформацію яку викладали в цьому чаті.
-
Думаю тепер немає прив'язки до місяця, бо минулий раз слоти були якраз два тижні тому
-
Я без дії, через банк авторизувалася
-
Ви не праві. Кожен 1 і3 вівторок місяця.
-
Tech pathway скоріше за все, через Express entry, вам в іншу гілку
-
Так, це можливо запустить capital gains tax. Про
-
А это надо один раз сделать чтоб активировать или постоянно надо активировать эту подпись и постоянно фоткаться?
-
Так, 1 жовтня, 15 і 29 жовтня. Але 29 це не перший і не третій вівторок місяця. Це якраз кожен другий. Якщо в чомусь помилка то виправте.
-
Та ні, вони ж написали на сайті від сьогодні і надалі будуть викидати по першим та третім вівторкам, хоча було би добре кожного вівторка 😜
-
Так, щось останні два дні і мене не розпізнає
-
Можна авторизуватися через банк, це набагато зручніше і швидше. Дія вже кілька днів підвисала. Бажано авторизуватися в системі за кілька хвилин до 18, бо буде пік входів в систему і все буде підвисати.
-
Замовте з БТІ оцінку вартості квартири на момент переїзду в Канаду. Різниця між ціною продажу квартири і ринковою вартістю за день переїзду це то що називається приріст капіталу.
-
Цікавенько виходить 😂😂😂
-
Добрый день. Сегодня получил АOR и запрос на BIO, подался 13 июля. 2.5 месяца сейчас этот процесс занимает.
12 Jan 2024, 17:45
274075/434773
3 minutes ago