PR CUAET
-
Вітаю. Додавав нашу родину на сайті консульства у Ванкувері: себе, дружину і доньку. Вона по візітор рекорд. Вказав, що постійний резидент Канади, так як проживає тут (по принципу як і з нами заповнював). Далі просить підтвердити, що вона не є громадянкою Сирії, якісь ще питання і уточнення, чи справді вона постійний резидент з припискою, що візітор рекорд не вважається постійним резидентством. Натискаю в браузері повернутись до попередньої сторінки щоб виправити. Як результат є я та дружина, а доньки немає і не бачу як можливо додати людей до списку. Може хтось стикався з такою проблемою? Буду сьогодні ще розбиратись після роботи. Як останній варіант створити обліковий запис знову.
-
В мене теж
-
Авторизувалась на сайті о 4:40 год за часом Вінніпегу, на разі все працює🤞🏻
-
То ви рано зайшли. З 6 години
-
Сегодня Оттавы не будет?
-
Ottawa: Available slots on: 2024-11-12, 2024-11-13, 2024-11-14, 2024-11-15
-
Навіть нічого не світилось
-
Привіт! Подаю заявку на неповнолітню дитину на продовження статусу перебування в Канаді (Visitor Record). В переліку обов'язкових документів є підтвердження фінансової спроможності. Підкажіть, хто вже продовжував і/чи точно знає. Чи до заявки на VR на дитину потрібно долучати ці документи обов'язково? Чи ви долучали чи ні? Дякую
-
Буде запис в активних запитах і на емейл прийде підтвердження