PR CUAET
-
Доброго усім дня. Чи є тут такі люди які робили довідку про несудимість з Китаю ? Чи можливо хтось володіє інформацією щодо цього ? Дякую.
-
Доброго дня. Дипломи про вищу освіту - додаєте ? Якща "так", то Їх треба перекладати?
-
Дивіться умови програми на офіц сайті
-
earleducation.org/
-
Туди можна приїхати без апойнтменту та покласти конверт у скриньку чи потрібно заздалегідь записуватися ?
-
Это понятно я имею ввиду компания,потому что у меня жена боится идти бухгалтером без английского
-
Дякую
-
Добрий день.Можете дати контакти вашого вчителя?Дякую
-
Підкажіть будьласка . На федеральному етапі потрібно додавати військовий квиток якщо ти на військовому обліку(тобто маєш приписне з воєнкомату) але останній раз там був у 17 років в армії ніколи не був , військового квитка не маєш. Що робити в такому випадку і які документи треба додавати ?
-
Доброго дня, шановна спільнота. Рік тему отримав у своєму IRCC portal account статус Original Passport Request та на пошту прийшов лист з т.з. Work Permit. Термін дії WP до кінця дії паспорта, 20.09.2024 р., тобто візу дали б лише до 20.09.2024. Два місяці тему, отримав новий паспорт, вислав копію паспорта на кризову форму до IRCC. Отримавши відповідь, відіслав паспорт у консульство на візу. Вчора отримав паспорт з візою до 2032 року, V-1 VISITOR. Тобто, я прилітаю до Канади, офіцеру показую новий паспорт і він дає новій WP на три роки. Судячи с листа, що отримав раніше про WP, там написано "Your number is and is linked to the passport you used when you applied to work in Canada. If you obtain a new passport before, you will need to apply for a new ". Поправте або роз'яснити якщо я помиляюсь. Всім чудового дня.
-
Читала,що півроку,але може є якісь зміни в зв'язку із ситуацією в Україні
-
Ні. Діти і повнолітні не можуть включати батьків. Але мама же може вас включити
-
Дякую