PR CUAET
-
Доброго вечора! Хтось може стикався з такою ситуацією: Я записалася на оформлення закордонних паспортів у Консульство в Оттаві, але це я для дочки хотіла, жодних даних її не вписувала і ось тепер не знаю прийме консул її замість мене? І ще питання хтось знає електронну пошту в консульство Оттави?
-
Кто сказал?
-
Перевірте вкладку Активні запити
-
Мені казали що на Торонто тільки по вівторкам
-
Не иначе))
-
Будь ласка, хто планує відмовитись від слоту у Оттаві, напишіть завчасно 🙏 потрібно ще для однієї дитини піймати слот… 8 місяців пішло на те, щоб один піймати…
-
Подскажите пожалуйста, как так может быть, апликацию "Submitted" 26 сентября 2024 года, апликацию агенты видят в системе, видят в системе все дополнительные документы, а формы IMM0008, IMM5406, IMM5562, IMM5669 и "Consentement et déclaration avec 5669", которые являются встроенными в заявку и без их незаполнения невозможно апликацию "Submitted" агенты не видят. Когда начали просматривать эти формы, оказалось что на них система установила дату 27 сентября 2024 года 13:41. Прошу обратить Ваше внимание на то, что апликацию "Submitted" 26 сентября 2024 года в 09:22