PR CUAET
-
Подскажите пожалуйста, как так может быть, апликацию "Submitted" 26 сентября 2024 года, апликацию агенты видят в системе, видят в системе все дополнительные документы, а формы IMM0008, IMM5406, IMM5562, IMM5669 и "Consentement et déclaration avec 5669", которые являются встроенными в заявку и без их незаполнения невозможно апликацию "Submitted" агенты не видят. Когда начали просматривать эти формы, оказалось что на них система установила дату 27 сентября 2024 года 13:41. Прошу обратить Ваше внимание на то, что апликацию "Submitted" 26 сентября 2024 года в 09:22
-
Бачу. Поки буде попит купити слот за гроші. То доти у простих людей не буде можливості спіймати їх. А шо це хабар?/ корупція.. яка різниця в конверті на столі чи є трансфером … Так само взятки дають і в Україні за те що б отримати земельну ділянку і таке інше. Бо дійсно замахали. А ще ось нещодавно в тест drive парубок завалив теоретичний тест і каже може хтось за гроші сдать за нього… і каже все так класно в Україні за гроші права дають і таке інше
-
Дякую. Тут, певно, як повезе. Бо мене просто вибило після першого оновлення
-
Я вище описувала, які були мої дії. Не варто оновлювати часто, просто в 59 хв зайдіть і виберіть необхідну позицію, побачили календар, заповнила дані мобільного і e-mail (сьогодні в мене був вибір на жовтні) і очікувала, коли покажуть вільні слоти. Коли вони зʼявилися швидко вибрала дату і час, і підтвердити. І все. Після цього одразу приходить повідомлення на пошту.
-
А Едмонтон буде сьогодні?