PR CUAET
-
Подскажите пожалуйста, как так может быть, апликацию "Submitted" 26 сентября 2024 года, апликацию агенты видят в системе, видят в системе все дополнительные документы, а формы IMM0008, IMM5406, IMM5562, IMM5669 и "Consentement et déclaration avec 5669", которые являются встроенными в заявку и без их незаполнения невозможно апликацию "Submitted" агенты не видят. Когда начали просматривать эти формы, оказалось что на них система установила дату 27 сентября 2024 года 13:41. Прошу обратить Ваше внимание на то, что апликацию "Submitted" 26 сентября 2024 года в 09:22
-
Дякую дуже усім, хто відповідає на питання та ділиться порадами щодо слотів. Ви круті❤️
-
Мені коли я консула спитала теж казала мало людей і паспорта у яких до 27, 28 року теж прийшли міняти із-за цього заос, а потрібно ті у кого 25,26 рок кінчається
-
Бачу. Поки буде попит купити слот за гроші. То доти у простих людей не буде можливості спіймати їх. А шо це хабар?/ корупція.. яка різниця в конверті на столі чи є трансфером … Так само взятки дають і в Україні за те що б отримати земельну ділянку і таке інше. Бо дійсно замахали. А ще ось нещодавно в тест drive парубок завалив теоретичний тест і каже може хтось за гроші сдать за нього… і каже все так класно в Україні за гроші права дають і таке інше
-
Якщо стаді перміт для школи лист не потрібен
-
Дякую. Тут, певно, як повезе. Бо мене просто вибило після першого оновлення
-
Я вище описувала, які були мої дії. Не варто оновлювати часто, просто в 59 хв зайдіть і виберіть необхідну позицію, побачили календар, заповнила дані мобільного і e-mail (сьогодні в мене був вибір на жовтні) і очікувала, коли покажуть вільні слоти. Коли вони зʼявилися швидко вибрала дату і час, і підтвердити. І все. Після цього одразу приходить повідомлення на пошту.
-
Я писала запит-скаргу на мзс, отрималв офіційну відписку - багато людей, мало ресурсів в консульстві,і типу далі ловіть слоти
-
Да, с месяца на месяц, И также меняла паспорт до 16, паспорт после и обратно на нужную услугу. Страницу перезагружать - меня вообще выбило и не грузилось потом
-
А Едмонтон буде сьогодні?
-
А в інших країнах ще можна оформити? Чи вже не приймають ?
-
Чек оплати за інтернет ,тоже може бути
-
Не знаю, може якісь зміни є .
-
Кажуть проблеми з wp із-за цього, не знаю правда але писали у фб
-
Я зловила дитячий
-
Так просто за 2 місяці до закінчення терміну дії паспорту - прийдіть в консульство і продовжіть його ( з QR code статус на обліку)
-
Так нажаль в мене у дочки теж на початку 25 року((( вони б хоча б фільтр якщо гарячі то черга якась би а так(
-
Доброго вечора підкажіть будь ласка які потрібно подавати документи для підтвердження проживання адреси в Канаді
-
Ми бачили, а толку, все що натискав на моменті підтвердження каже що місце зайняте.
-
то, что они видят сами документы, этого достаточно. формы 'встроены' в заявку можете у них спросить, какой ваш адрес проживания, который они видят. они вам его назовут. лаг в 1 день бывает. например, все анкеты на визу и на вп система залогинила на +1 день. у системы свой часовой пояс
12 Jan 2024, 17:45
274545/466648
4 minutes ago