PR CUAET
-
From the list, select the program under which you are applying: • Other
-
Народ, Вікторія у цій групі поділилася безкоштовно матеріалами з офіційного сайту CELPIP, які небезкоштовні на сайті. Це для новеньких у групі, тому що повідомлення вже випало з поля зору (але є в закріплених). Дякуємо ще раз Вікторії за такі круті 🔥та корисні матеріали👏👏👏!
-
1) Подати аплікацію федералам 2) отримати від них попередне погодження 3) Федерали відішлют аплікацію до Квебеку. Той напише на емейл, шо треба заповнити і зробити для отримання сертіфікату Квебеку
-
Спасибо,впечатляет,два вопроса,что вы слушали в наушниках что вам помогло подготовиться к селпип? И куда вас взяли бухгалтером без английского?
-
Хто подавав особисто в консульство Торонто відгукніться!
-
А навіщо мама робила нову візу,якщо у неї була на 3 роки?
-
Також думаю краще особисто занести в консульство чи відправити через пошту!?
-
Це не номер нового. Все залежить від офіцера в аеропорту,так як він видає ворк перміт
-
Не знаю як дізнатися. Може підкажуть інші люди,але якщо їй анулювали попередній по міграційних порушеннях,то можуть новий і не дати.Тут такого не люблять. А мамі на електронку не приходив лист "щастя" через 90 днів,що терміново потрібно пройти? Бо деяким дають ще 30 днів додаткових. Жаль,що не пройшли в термін
-
Їй могли анулювати ворк перміт,тому що вона порушила міграційне законодавство. Дають 90 днів після прильоту в Канаду
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка. Моя мама прилітала до мене минулого року на 5 місяців, за цей час вона не пройшла медогляд. Повернулась до України. Загубила паспорт, отримала новий паспорт та нову візу, цього разу не туристичну, а робочу. Хоче знову прилетіти до мене на кілька місяців. В неї знову буде вимога пройти медогляд? Чи може вона пройти його до прильоту до Канади? Дякую!!
-
Так. Має бути мінімум 4 по кожному окремому пункту
-
Айді паспорт водій посвідчення