PR CUAET
-
Я так розумію якщо Job offer на apprentice mechanic (я так зрозуміла це учень механіка), то це вже точно не NOC 72410 Automotive service technicians, truck and bus mechanics and mechanical repairers ? Щось заплуталася , apprentice mechanic який це NOC тоді? Але саме цікаве, що обов'язки повноцінного механіка. І як бути в цій ситуації з NOC?
-
Привіт. Я так розумію якщо Job offer на apprentice mechanic (я так зрозуміла це учень механіка), то це вже точно не NOC 72410 Automotive service technicians, truck and bus mechanics and mechanical repairers ? Щось заплуталася , apprentice mechanic який це NOC тоді? Але саме цікаве, що обов'язки повноцінного механіка. І як бути в цій ситуації з NOC?
-
Конечно. Попросил их включить duties из нужного мне НОКа, но конечно не слово в слово, ибо так нельзя. Но я это сделал с целью своей уверенности просто, по факту главное чтобы обязанности совпадали с main duties, указанными в ноке. Но вам в любом случае получать employment letter, а там обязанности и нужно будет указывать
-
якщо це поточна робота, яку дату вказувати? дата заповнення заявки?
-
у розділі Personal history коли вказуємо досвід роботи, чи можна вказати 1ша робота до 01\2021, а друга вже йде з наступного місяця 02\2021, наприклад. Чи повинно бути одним місяцем, одна робота закінчується і в той самий починається друга?
-
на фед.етапе не обязательно прикладывать диплом, вам на основании образования уже дали номинацию.
-
Правильно ли я поняла, что IMM 5562 не нужно заполнять?
-
Извините, а зачем и куда Вы загружаете эту информацию? В guide написано нужно только 3 формы заполнить.
-
ні, це ви не розумієте, що якщо не потрібно ID lдо 18 року, то його не потрібно і до 16 років. Тому в інформаіі "до 16 років IDпаспорт не потрібен" нема нічого не достовірного. Ви логіку в школі вичали? схоже - ні. Бо знали б що таке достатні умови та необхідні і чим вони відрізняються. До речі, що відповів у кінці Остап я вже вислала. Там як раз про відмови видати без закордонного та внутрішнього
-
Добрый день . Подскажите пожалуйста, в чеклисте документов на федеральный этап нет документов об образовании ( но я знаю, что другие подающиеся их прикладывают), значит ли это, что они необязательны? На провинциальном этапе AOS я прикладывала документы с переводами из агентства переводов без аффидевита и им эти переводы подошли (эти переводы я делала для WES). Нужно ли переделать переводы у сертифицированного переводчика в канаде или с аффидевитом в украинском бюро, или подойдут те, что подавала на провинциальном этапе? И нужны ли документы об образовании супруга? Спасибо.