PR CUAET
-
Якщо паспорт прийшов до посольства, як його забирати ? Вони мають запросити чи просто можно їхати? І чи дають чоловікам паспорти без резерву та дії .Торонто ??
-
Спасибо огромное, я поняла
-
А у кого чоловік служить в Україні, а дитині треба паспорт, чи є окрема черга?
-
это возможно, вопрос, какой вы результат получите. в анкете вы указываете данные паспорта. эти данные, его срок, система подтягивает на напечатание вп. офицеру очень нужно напрягаться, чтобы там поменять потом ваши сроки. вероятный сценарий, вы получите вп на срок старого паспорта. подача на вп уже будет невозможна. вы будете качаться с ними и просить пересмотреть решение, ведь вы - молодец досылали новый паспорт, а они не увидели, бывает..а они будут морозиться и может быть пересмотрят свое решение в вашу пользу
-
Едмонтон
-
і з чого це "явно"? як наші люди люблять робити жертву саме з себе
-
Добрий вечір, питання до чоловічої аудиторії, хтось вже робив собі паспорт без Резерв+? Чи взагалі зараз можливо його зробити?
-
Без резерву і не розмовляють. Торонто
-
привіт всім, мені прийшов запит що потрібно документи яки підтверджують моє працевлаштування. Я завантажив стаби і листа з роботи. Вже пройшло 2.5 місяці із того. Ніякої відповіді. Також случайно клацнув на інструкцію ( з знакомом питання де кажуть що я повинен завантажити всі листи з роботи на всіх позиціях на яких я працював) але я цього не зробив. Чи може це якось впливати на довгий розгляд?
-
Добрый вечер. Подавали заявку на снятие ограничений с WP 17 июля Пришло письмо с IRCC о снятии ограничений с WP, стоит 255 Cad. Это в связи с тем , что сделали это после 31 марта, верно?
-
Може хтось в міграційних питав, що буде якщо паспорт закінчується з ВП, паспорти не роблять і отримати ПР не встигаю, що буде?
-
Не роблять без резерва. У консульстві в першу чергу того qr-кода сканують - перевіряють, щоб він дійсний був.
-
Добрий вечір, питання до чоловічої аудиторії, хтось вже робив собі паспорт без Резерв+? Чи взагалі зараз можливо його зробити?
-
Можно без запису забирати?
-
Чого це паспорти не роблять? Все роблять.