PR CUAET
-
привіт всім, мені прийшов запит що потрібно документи яки підтверджують моє працевлаштування. Я завантажив стаби і листа з роботи. Вже пройшло 2.5 місяці із того. Ніякої відповіді. Також случайно клацнув на інструкцію ( з знакомом питання де кажуть що я повинен завантажити всі листи з роботи на всіх позиціях на яких я працював) але я цього не зробив. Чи може це якось впливати на довгий розгляд?
-
Добрый вечер. Подавали заявку на снятие ограничений с WP 17 июля Пришло письмо с IRCC о снятии ограничений с WP, стоит 255 Cad. Это в связи с тем , что сделали это после 31 марта, верно?
-
Може хтось в міграційних питав, що буде якщо паспорт закінчується з ВП, паспорти не роблять і отримати ПР не встигаю, що буде?
-
Не роблять без резерва. У консульстві в першу чергу того qr-кода сканують - перевіряють, щоб він дійсний був.
-
Добрий вечір, питання до чоловічої аудиторії, хтось вже робив собі паспорт без Резерв+? Чи взагалі зараз можливо його зробити?
-
Можно без запису забирати?
-
Чого це паспорти не роблять? Все роблять.
-
Таких тонкощів не підкажу. Бо неоплачена заявка залишиться в історії Ваших подач. Клікніть когось з консультантів t.me/prcuaet/2427/321564
-
Дякую Перепрошую не знаете , якщо зараз не оплатимо( дали 1 тиждень на оплату fee) , чи можна буде це зробити у березні 2025 ще раз?
-
Так, безкоштовно було до 31 березня. Після майже всім приходить оплата.
-
Ви самі це робили? А як бути тим, хто з окупованих територій? Або хто знятий з обліку 15 років тому? Йдеться не про технічні збої, а про статус в ТЦК.
-
Я бачила що не раз технічні збої фіксились через листа до МЗС. Тут в цьому чаті люди про це і писали )
-
-
Так після біженця, дуже важко отримати ПР
-
Якщо є технічні збої в роботі додатку то це треба писати розробникам. Думаю вони все виправлять в ви зможете отримати qr код
-
Резерв+ для чоловіків - не у всіх висвітлюється потрібний статус. Це зараз найпоширеніша проблема.