PR CUAET
-
Чого це паспорти не роблять? Все роблять.
-
Ніхто цього не знає, ну будете тут без документів та без медичної страховки, але пан Міллер казав що нікого виганяти не будемо поки йде війна, але без грошей тут довго не проживете явно
-
Таких тонкощів не підкажу. Бо неоплачена заявка залишиться в історії Ваших подач. Клікніть когось з консультантів t.me/prcuaet/2427/321564
-
Дякую Перепрошую не знаете , якщо зараз не оплатимо( дали 1 тиждень на оплату fee) , чи можна буде це зробити у березні 2025 ще раз?
-
Так, безкоштовно було до 31 березня. Після майже всім приходить оплата.
-
Тут проблема не в розробникам, тут проблема в ТЦК і те як вони вносять данні, із-за цієї системи яку створила держава багато проблем
-
Ви самі це робили? А як бути тим, хто з окупованих територій? Або хто знятий з обліку 15 років тому? Йдеться не про технічні збої, а про статус в ТЦК.
-
Я бачила що не раз технічні збої фіксились через листа до МЗС. Тут в цьому чаті люди про це і писали )
-
Provincial atestation letter Є таке запитання На нього вказувати так чи ні , якщо в описі пише що для школи його не треба Там вказано якщо вибрати ні , то заявка буде не дійсна Чи як правильно ? Підкажіть будь ласка Бо саме тут не знаю як бути
-
Так після біженця, дуже важко отримати ПР
-
Якщо є технічні збої в роботі додатку то це треба писати розробникам. Думаю вони все виправлять в ви зможете отримати qr код
-
отзовите заявку тогда, чтобы не получить формальный отказ.
-
Резерв+ для чоловіків - не у всіх висвітлюється потрібний статус. Це зараз найпоширеніша проблема.
-
Наприклад QR в резерві
-
Наприклад? Яка є умова яку неможливо виконати?
-
Ще можна податися на TPR, біженство
-
Роблять за певних умов, які не завжди можливо виконати.
-
t.me/prcuaet/143330/281084
-
🙏спасибо
-
Вам сумно? Бо більшість виїхали саме для того, щоб не повертатися. Чи Ви мені зараз з передової пишете?
12 Jan 2024, 17:45
275527/467456
10 minutes ago