PR CUAET
-
Резерв+ для чоловіків - не у всіх висвітлюється потрібний статус. Це зараз найпоширеніша проблема.
-
Наприклад? Яка є умова яку неможливо виконати?
-
Роблять за певних умов, які не завжди можливо виконати.
-
🙏спасибо
-
Вам сумно? Бо більшість виїхали саме для того, щоб не повертатися. Чи Ви мені зараз з передової пишете?
-
Добрий вечір. Я весь вечір намагалася розібратися з системою. Мені пропонує замість нової візітор візи подовжити візітор рекорд. Новий візітор рекорд дитині ми отримали вже. Форму 5257 теж не видає там таку, як треба. Вам вже прийшло запрошення на вклейку після подачі?
-
Йдемо далі. Чого в людей немає можливості фізично потрапити в Україну? Це при тому що для цього навіть є окрема послуга в консульстві.
-
Треба , ми здавали без запису на Lawrence Ave
-
Бо треба фізично бути в Україні. Бо поки прийде відповідь на е-мейл, паспорт закінчиться разів 5 😊
-
Хто може підказати ця покрокова інструкція вірна чи ні. Подовжили паспорт дитині 16 років, але віза і стаді перміт ще не подавали. І це не добре але Знаю що є 90 днів щоб відновити статус. Подовжений паспорт - продаємося на Ворк перміт - подаємо на візу. Це вірно???
-
Йдемо далі. А чого в людей немає можливості вирішити ці питання з тцк?
-
извините, не подскажете как это сделать, не вижу куда тыкнуть в кабинете
-
Згідна, я теж за дотримання законодавства. Але волію, щоб це було взаємно: і з боку громадян, і з боку держави. Давайте не будемо більше флудити, бо ця розмова ні про що. Доброї ночі 🌷
-
Ні. Я до того що "не мати бажання" і "не мати ніякої можливості" це різні речі. Я може теж не хочу збирати всі ті документи і тим паче оплачувати консульський сбір. Але такі умови подання. І моє небажання щось робити це не є "зле консульство не хоче мені робити паспорт"