PR CUAET
-
Йдемо далі. Чого в людей немає можливості фізично потрапити в Україну? Це при тому що для цього навіть є окрема послуга в консульстві.
-
Треба , ми здавали без запису на Lawrence Ave
-
Бо треба фізично бути в Україні. Бо поки прийде відповідь на е-мейл, паспорт закінчиться разів 5 😊
-
Хто може підказати ця покрокова інструкція вірна чи ні. Подовжили паспорт дитині 16 років, але віза і стаді перміт ще не подавали. І це не добре але Знаю що є 90 днів щоб відновити статус. Подовжений паспорт - продаємося на Ворк перміт - подаємо на візу. Це вірно???
-
Йдемо далі. А чого в людей немає можливості вирішити ці питання з тцк?
-
извините, не подскажете как это сделать, не вижу куда тыкнуть в кабинете
-
Згідна, я теж за дотримання законодавства. Але волію, щоб це було взаємно: і з боку громадян, і з боку держави. Давайте не будемо більше флудити, бо ця розмова ні про що. Доброї ночі 🌷
-
Ні. Я до того що "не мати бажання" і "не мати ніякої можливості" це різні речі. Я може теж не хочу збирати всі ті документи і тим паче оплачувати консульський сбір. Але такі умови подання. І моє небажання щось робити це не є "зле консульство не хоче мені робити паспорт"
-
Оновлюйте весь час змінюючи дію (наприклад дітям до 16 і дітям до 12, немає значення яку дію) таким чином оновлюється сайт. Не натискайте на повність перезавантаження сайту, бо буде вибивати та висіти. Ми так зловили з другого разу. В один день два слоти
-
Схоже на те , що вони по черзі
-
Богдана сьогодні сказала , що в Альберті зараз 70000 іноземних робітників, якась статистика є. В їх складі і члени родини тих хто збирається подаватись на номінацію. Можна на половину одразу ділити напевно. Буде реальна картина
-
Зараз вам відправлю пораду. Я вже отримала паспорт з візою
-
Всім привіт,подалися 30 листопада,досі жодної відповіді,немає постійного номера аплікації тільки тимчасовий. Також неможливо відслідкувати статус онлайн,кнопка сіра,наче заблокована і не відкривається. Що потрібно робити? Чи хтось також так довго чекає на хоч якусь інформацію?