PR CUAET
-
@OstapBosak а чи правда, що в Квебеку без сертифікату з французької від провінції людина не може податися на воз'єднання сім'ї? В мене подруга два дні тому переїхала в Монреаль і хотіла сьогодні податись на ПР, але не виходить і наче вимагають знання саме французької
-
Так вона оплатила її подала разом з ворк пермітом і прийшов лист щастя
-
Кажуть, що там нещодавно новий закон із захисту французької вийшов у Квебеці і тепер на будь-яку програму вимагають сертифікат
-
Новий ворк перміт видали до кінця нового паспорта я вверху це написала уважно читайте …
-
Та у нас власне є ворк перміт новий… Тому і ми в шоці,який прикріпляли до візи
-
Дякую за ваш коментар. Я теж думаю, що вона не розібралася або щось не так зрозуміла
-
Можете бідкащатт де шукати вебформу ?
-
Навряд чи вони б міняли умови програми під її кінець. Поки що відбувається так, що після отримання eligibility Квебек надсилає документи на сертифікат де селексьйон заповнити, і у тих, хто вже його отримав по програмі, мову не вимагали. Також, коли заповнюєш заявку, на питання чи маєш сертифікат, спокійно вибираєш ні, а питання, яка дата подачі на сертифікат, пропускаєш. А так, в цілому, Квебек постійно приймає рішення щодо посиленого захисту французької мови кілька останніх років. Якщо тут жити, то краще французьку вивчити для більшого комфорту і можливостей.
-
новый вп может быть сроком на 2 дня. мне неизвесно, сколько действует ваш паспорт. поэтому я уточняю. через вебформу пишите запрос на пересмотр. указываете, что у вас есть действующий статус, вы подавали вп вместе с анкетой на визу, скрин из кабинета, где видно, что прикреплено. еще раз крепите вп и ждете ответ от них