PR CUAET
-
Новий ворк перміт видали до кінця нового паспорта я вверху це написала уважно читайте …
-
Та у нас власне є ворк перміт новий… Тому і ми в шоці,який прикріпляли до візи
-
Дякую за ваш коментар. Я теж думаю, що вона не розібралася або щось не так зрозуміла
-
Можете бідкащатт де шукати вебформу ?
-
Навряд чи вони б міняли умови програми під її кінець. Поки що відбувається так, що після отримання eligibility Квебек надсилає документи на сертифікат де селексьйон заповнити, і у тих, хто вже його отримав по програмі, мову не вимагали. Також, коли заповнюєш заявку, на питання чи маєш сертифікат, спокійно вибираєш ні, а питання, яка дата подачі на сертифікат, пропускаєш. А так, в цілому, Квебек постійно приймає рішення щодо посиленого захисту французької мови кілька останніх років. Якщо тут жити, то краще французьку вивчити для більшого комфорту і можливостей.
-
новый вп может быть сроком на 2 дня. мне неизвесно, сколько действует ваш паспорт. поэтому я уточняю. через вебформу пишите запрос на пересмотр. указываете, что у вас есть действующий статус, вы подавали вп вместе с анкетой на визу, скрин из кабинета, где видно, что прикреплено. еще раз крепите вп и ждете ответ от них
-
Sorry знайшов
-
Ще раз передивився заявку і не знайшов там де NOC вказувати, лише NAICS of employer
-
Наскільки знаю, вам треба робити новий паспорт як і всі це роблять. Тобто спочатку ловити слот, потім подавати документи. Українці мають право мати два закордонних паспорт одночасно, тож всі зайві доведеться сдати. Якщо ви хочете залишити старий паспорт то це треба додатково писати заяву. У вашому випадку так, у вас має бути документи з поліції що ваш паспорт втрачений і тому ви не можете його сдати.
-
Це, правда, моя особиста думка, але міняти умови посеред програми, що триває лише рік, видається дивним. Тим більше, що сертифікат за один день не отримують. Якщо очікувати, що заявник отримає сертифікат перед подачею, то програма закінчиться, перш ніж хтось з Квебека встигне це зробити
-
В заявці ви вказуєте noc це і є професія
-
Цікаво як вони будуть обирати по професії якщо в заявці не потрібно вказувати позицію,на якій працюєш…
-
Не можу вказати. Не дає ні NOC ввести, ні назву професії:(