PR CUAET
-
Тут точної інформації не скажу, але наче дитячі документи можно подавати на основі документів батьків. Але цей момент треба уточнити у тих хто в цьому краще розбирається
-
Дякую
-
В Європу не варіант, бо немає візи канадської. Прилетіли по фоіл лес
-
В жовтні, але паспорт закінчиться на 5 днів раніше
-
Можна прикинутись бомжом з даунтауна
-
Те саме питання. Син виїхав з України задовго до 14-річчя. Відповідно ID картки немає. Чи можна без неї подаватись на паспорт?
-
Хм, шкода. Я б на вашому місці зараз робила б нові паспорти обом дітям. Тоді старшому дадуть на 4 роки, а як виповниться 16 то зробила б другий який буде вже на 10 років
-
Вітаю! Скажіть, будь ласка, по якій програмі буде швидше та легше отримати PR, PNP Skilled workers або PNP Semi skilled workers? Як я розумію Skilled workers йде через Express Entry з бальною системою? Таке питання, бо роботодавець розглядає мою кандидатуру на 2 різні посади, одна менеджмент рівня посада, підходить для Skilled workers , а інша посада Хостес-яка підходить для програми semi skilled. Дякую🙏
-
А якщо дитині 16 років, не має українського паспорту та ІD, бо виїхали з України, коли не було ще 14 та більше не виїзжали з Канади. Чи можна податись на новий закордонний паспорт без українського? По факту є тільки свідоцтво про народження.
-
А чи є чіткі вимоги куди на паспорт подаватись? Ми в Вінніпезі
-
Тут саме важне спіймати слот я для одного спіймала а для другого не можу
-
Вибачте я не знаю точно і не хочу водити вас в оману . У мене така ситуація що сину 15 паспорт закінчився в 22році ми продовжили до 26 тепер будемо робити новий там чітко написано що буде дійсний 4 роки (на сайті консульства) ми тоже не маємо I’d карти маємо свідоцтво і старий паспорт по тому будемо подаватися ну якщо нам колись прийдеться зробити ID то заплатимо штраф і зробимо
-
Написав- відповідь. Ми не можемо вам допомогти, зверніться особисто у ТЦК за адресою…
-
доведеться 😅
-
Я це розумію, але є список документів для до 16 та після 16. На сайті написано, якщо до - то ID не має в списку обовʼязкових документів, а після 16 він є. Тому і питання виникло, бо фізично дитини не могла мати ID до 14 років, а після 14 в Україні не була
-
За умовами програми на момент подачі родич повинен мати діючий PR або мати громадянство Канади (тобто це ви, наскільки я зрозуміла) , якщо ви самі ще в процесі, то це ж порушення вимог програми. До того ж у нас нотаріус перевірив наявність PR, перед тим, як завірити форму
-
А мені пише що я маю очерідь на таку послугу і не дозволяє підтвердити
-
ну так зверніться у тцк. для цього консульство навіть надає додаткові послуги