PR CUAET
-
Код генерується, як в резерв+ так і завантажуючи документ в pdf.
-
Ви ж напевно не зможете код згенерувати в цій ситуації
-
🤷♂️. Тільки консульство вам точно відповість
-
Яким чином ви згенерували код?
-
В консульстві статус не цікавий, вони беруть в роботу тільки при наявності коду. А з таким розкладом у вас в резерві, коду не буде, допоки не зробите те що просять… 😞
-
І не важливо який там статус? QR-код в мене є. Статус «на обліку», але з порушеннями, так як військовий квиток обмежено придатного в мене був до 10.2023, я в той час вже не був в Україні
-
Не знаю, маю код натискаючи на документ, і якщо натискаю «завантажити PDF - код також є
-
Дякую за пораду, спробуємо 🤗
-
Так, 11.07 Але весь цей час дані не були знайдені про мене. А сьогодні я вийшов з резерв+ та зайшов за допомогою Моно, і квиток підтягнувся
-
Доброго...) підкажіть будь ласка чи можна зі свого аккаунта GCKey подати на ворк перміти батькам не створюючи їм. Їх подавали спочатку другі люди і вони не пам'ятають ел пошти і зайти в їх кабінети не можу
-
Ви резерв активували до 16 липня?
-
Але всі 3 місяці я також штурмував підтримку. Ось, до цього писало в дії, що документ не знайдено, сьогодні - підтягнуло
-
masha.golodiuk@gmail.com Перекладач з України. Швидко та якісно. Ми в неї перекладали, всі документи пройшли
-
Можно ВОД скачать з Дії,треба статус на обліку та QR код,не раніше чим за 3доби
-
Всем привет. Предоставляю возможность хорошего заработка, много времени уделять не нужно, сотрудничество удалённое! Писать в л.с.
-
Скільки зараз часу займає зробити паспорт?
-
У ТЦК можна через консульство звернутися?
-
Ищу людей для сотрудничества. Ежедневная доходность от 350 долларов. В личные за деталями.
-
А що має бути 22го?
-
Так, авжеж. Звертаєтесь до консульства, обираєте послугу "повернення до України", консульство організовує трансфер до України і там вже звертаєтесь до тцк. Профіт.
12 Jan 2024, 17:45
275669/474652
19 days ago