PR CUAET
-
Так, відразу. Думала, що так вийде швидше 😁
-
Подавали на паспорт в квітні,з липня виготовлений,але не доставлений. Чи є ті,хто подавав у квітні і вже отримав? І ще питання,як отримують паспорти чоловіки які до закону встигли подати? Чи потрібен той к'юар код?
-
Они Вам ее дадут в консульстве.
-
Вражаюча швидкість! А ви подавалися самі чи з консультантом?
-
Всім привіт! Є такі щасливчики, кому паспорт доставлено в Торонто, який був виготовлений 1.08?
-
цю форму заяви я можу знайти на сайті, чи написати у вільній формі? Дякую за відповідь ❤️
-
Теж саме читала в їхніх групах в фейсбуці, натрапила, то там є люди, які не мають ні дипломів, дехто працює на чек взагалі, тобто майже неофіційно, і вони там такі патєрянні…
-
Ми подались 2 травня і в 20х числах серпня отримали CSQ, зараз ось чекаємо якогось руху на федеральному етапі.
-
Ви йшли в живу чергу і запитували ,це вони вам в електронному вигляді дали в той самий день ?
-
мені дали
-
Ну він ж пише що виготовлений ще 1.08 але чи дадуть вони мені таке фото
-
Коли статус паспорту зміниться на "виготовлений", можна піти в консульство і попросити фото вашого паспорту, і це фото додати до подачі на ворк перміт
-
А не підскажете назву фірми і приблизну ціну ? Цікавлюсь для знайомих
-
А я ні. Думала, що така затримка через це. Таке враження, що дивні затримки почалися нещодавно. Не зрозуміло з чим це повязано. Може тягнуть час до 22 жовтня.
-
Ми, але це давно було
-
Подавались самі, якщо у вас звичайна ситуація, то там немає нічого такого для чого потрібен консультант. Форми на PEQ самі по собі мають достатньо пояснень.
-
Але й багато тих що нас обійдуть по балам через родичів а особливо через те що мають тут освіту. В нашому районі є коледж, там навчаються тільки індуси, вони всі ходять повз нашого будинку на зупинку автобуса. Так вони ходять у той коледж день і ніч, і в суботу і в неділю. Я вам без жартів кажу немає жодного дня щоб вони не йшли у коледж.
-
Добрий день Підкажіть будь ласка якщо подавати на продовження стаді перміту для двох дітей то краще їх разом в одній заявці додати чи двох окремо ?
-
Добрий день Підкажіть будь ласка якщо подавати на продовження стаді перміту для двох дітей то краще їх разом в одній заявці додати чи двох окремо ?
-
На сайті не бачила цієї форми. Коли прийде подавати документи, запитайте працівника, він видасть вам лист із заявою. Заява не велика, вам потрібно буде лише дописати свої дані та підписати.
12 Jan 2024, 17:45
275784/472873
5 minutes ago