PR CUAET
-
мені дали
-
Ну він ж пише що виготовлений ще 1.08 але чи дадуть вони мені таке фото
-
Коли статус паспорту зміниться на "виготовлений", можна піти в консульство і попросити фото вашого паспорту, і це фото додати до подачі на ворк перміт
-
А не підскажете назву фірми і приблизну ціну ? Цікавлюсь для знайомих
-
А я ні. Думала, що така затримка через це. Таке враження, що дивні затримки почалися нещодавно. Не зрозуміло з чим це повязано. Може тягнуть час до 22 жовтня.
-
Ми, але це давно було
-
Подавались самі, якщо у вас звичайна ситуація, то там немає нічого такого для чого потрібен консультант. Форми на PEQ самі по собі мають достатньо пояснень.
-
Але й багато тих що нас обійдуть по балам через родичів а особливо через те що мають тут освіту. В нашому районі є коледж, там навчаються тільки індуси, вони всі ходять повз нашого будинку на зупинку автобуса. Так вони ходять у той коледж день і ніч, і в суботу і в неділю. Я вам без жартів кажу немає жодного дня щоб вони не йшли у коледж.
-
Добрий день Підкажіть будь ласка якщо подавати на продовження стаді перміту для двох дітей то краще їх разом в одній заявці додати чи двох окремо ?
-
Добрий день Підкажіть будь ласка якщо подавати на продовження стаді перміту для двох дітей то краще їх разом в одній заявці додати чи двох окремо ?
-
На сайті не бачила цієї форми. Коли прийде подавати документи, запитайте працівника, він видасть вам лист із заявою. Заява не велика, вам потрібно буде лише дописати свої дані та підписати.
-
Супер і я спробую
-
Какие именно ?
-
www.facebook.com/zagorulko.ruslan ексХарківянин
-
так, прийшла в консульство, пояснила ситуацію, що потрібно фото нового паспорту для подачі на ворк перміт, дівчина сказала, зараз пошукає чи є фото, і зробила на телефон знімок.
-
Торонто і Оттава завчасно, Едмонтон дебет карткою на місці
-
Но им нужно же LMIA получить, что бы участвовать
-
Підкажіть будь ласка, для подачі на новий паспорт потрібно завчасно оплатити послуги чи там на місці?
-
Для того щоб їм подаватись по цій програмі, їм треба знайти роботу по професії, по якій вони вчились. Тому ще не факт шо там затребувані професії.
-
Можете не писати , діло кожного Виходячи з практики і досвіду купи людей , вони люблять просити додаткові документи і ставити купу питань , тож зайвим не було б 2 строчки
12 Jan 2024, 17:45
275793/450105
less than a minute ago