PR CUAET
-
Ви не бачите різницю між нотаріальним засвідченням підпису і перекладом довідки про несудимість? Що може засвідчити, що перед нотаріусом стоїть і підписує саме та людина, яка вказана в в цій формі? Питання до знатоків? Чи нотаріус то рентген якийсь , глянув на людину, ага, це Вася Подорваний - з ходу бачить хто перед ним стоїть, і без документів.
-
Так, все правильно , це ж не нотаріуси у селі де 5 хат і всі в одному класі вчилися. Нотаріус вибрав сам між загранпаспортом Украіни і PR - карту видану Канадою. Сказав дайте мені карту PR
-
Мова взагалі не про це. Ви стверджували, що нотаріус перевіряє наявність ПР. Але нотаріус лише перевіряє, що ВИ це ВИ. І все. Прикладом я привела, що робила довідку про несудимість з Німеччини, де потрібно було засвідчити підпис на анкеті. В мене перевірили тільки, що я це я.
-
Так у нас він саме це і перевірив
-
Можливо, у вас інша пошта підв'язана під дію чи приват, як ви авторизуватись ... Як варіант
-
На кожну дитину окрема аплікація. В одній заявці це неможливо зробити. Можливо ви мали на увазі з одного кабінету - то так можна звісно.
-
Паспорт України дали, він сказав ні, PR карту давайте. Бо у формі вона вказана. Давайте той документ що тут зазначали